Один мукачівець збував психотропи, інший – вирощував коноплю

За збут психотропної речовини поліцейські затримали 22-річного мукачівця та викрили 30-річного жителя селища Кольчино  на вирощуванні конопель. За обома фактами  у поліції проводять слідство.

 

Вчора, 25 вересня, співробітники Мукачівського відділення поліції під час продажу психотропної речовини,  схожої на метамфетамін, затримали 22-річного мешканця міста. Молодий чоловік продавав наркотичний засіб у селі Зубівка, що на Мукачівщині.

За фактом збуту психотропної речовини слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 307 Кримінального кодексу України. Вилучене правоохоронці скерували експертам на проведення дослідження. Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зараз він перебуває під вартою у ізоляторі тимчасового тримання. Мукачівцю повідомили про підозру у вчиненому та вирішують  питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

У селищі Кольчино поліцейські Мукачівського відділу спільно з працівниками Управління карного розшуку за місцем проживання 30-річного чоловіка  під  час обшуку вилучили кущі коноплі. Вирощував їх мукачівець на присадибній ділянці поряд зі своїм приватним будинком.

Вилучені нарковмісні кущі поліцейські направили на експертизу. За даним фактом проводять  слідство.

 

Відділ  комунікації поліції Закарпатської області

 

clipnews