Поліція Рахівщини розпочала розслідування за фактом нападу на прикордонника (відео)

Рахівське відділення поліції розслідує кримінальне провадження за фактом заподіяння тяжкого тілесного ушкодження працівнику прикордонної служби. Двох підозрюваних у скоєнні злочину затримано.   

 

Учора, 7 серпня, близько 19-ї години, в Рахівське відділення поліції надійшло повідомлення з прикордонної служби про напад у селищі Великий Бичків Рахівського району на їхнього працівника.

Як встановила слідчо-оперативна група, двоє чоловіків – 24-річний житель Великого Бичкова та 37-річний рахівець нанесли тілесні ушкодження 29-річному працівникові прикордонної застави. Окрім того, один із нападників ще й двічі вистрелив у потерпілого зі спецзасоба (зброя офіційно зареєстрована) марки «Вій», що стріляє гумовими кулями.
29-річний прикордонник був госпіталізований до лікарні.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.3 ст.345 Кримінального кодексу України (умисне заподіяння тяжкого тілесного ушкодження працівникові правоохоронного органу у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 12 років.

Обидва підозрювані затримані в порядку ст.208 КПК, готується подання в суд для обрання їм міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Розслідування даного злочину триває.

Запобіжний захід обрано двом підозрюваним у нападі на прикордонника

Запобіжний захід обрано двом підозрюваним у нападі на прикордонника. Про це сьогодні повідомила прес-секретар прокуратури Закарпаття Марина Безега. За її словами, 8 серпня слідчий суддя Рахівського районного суду розглянув клопотання щодо обрання запобіжного заходу. Нагадаємо, за інформацією прес-секретаря Мукачівського прикордонного загону Лесі Федорової, 7 серпня поблизу Великого Бичкова на Рахівщині стріляли в прикордонника. Двох підозрюваних затримала поліція.

Geplaatst door Бюро новин Закарпаття op Donderdag 9 augustus 2018

 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 

clipnews