Один грабіж та дві крадіжки розкрили закарпатські поліцейські за останню добу

Правоохоронці Берегівщини оперативно розкрили грабіж, скоєний мешканцем райцентру. Тим часом  свалявські та іршавські поліцейські з’ясували, хто причетний до викрадення мобільного та електроінструментів у жителів районів.

 

Закарпатська поліція продовжує роботу з розкриття злочинів проти особи та її майна. За добу на Закарпатті правоохоронці розкрили три майнові злочини.

Берегівські правоохоронці розшукали чоловіка, який підозрюється у грабежі. Про злочин, скоєний 42-річним до поліції заявив 64-річний берегівчанин. Чоловік повідомив, що напередодні увечері невідома особа підбігла до нього ззаду та вирвала з рук потерпілого сумку з грошима.

 

За даним фактом берегівські правоохоронці розпочали слідство. Працівники сектору кримінальної поліції Берегова спільно з дільничними офіцерами поліції оперативно розшукали підозрюваного у майновому злочині. За фактом грабежу тепер відкрито кримінальне провадження за статтею 186 Кримінального кодексу України. Слідство у справі триває.

У Сваляві  місцеві поліцейські встановили особу причетного до крадіжки електроінструментів у місцевої жительки . Правоохоронці з’ясували, що у злочині обгрунтовано підозрюється 23-річний раніше судимий за майнові злочини свалявчанин.
Оперативно розшукати крадія вдалося також працівниками сектору кримінальної поліції Іршавщини. Вони з’ясували, що мобільний телефон у потерпілого закарпатця викрав його земляк – 49-річний іршавчанин.

У обох випадках поліцейські Свалявщини та іршавські правоохоронці розпочали слідство. Наразі за даними фактами відкриті кримінальні провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка. Слідчі дії у справах тривають.

 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

clipnews