Неходяча жінка із Закарпаття підкорила Тису на байдарках (ВІДЕО)

Коли йде мова про благодійність, то основна підтримка людям з обмеженими можливостями полягає в матеріальній допомозі. Але не завжди.

 

Саме це спонукало волонтерів громадського благодійного фонду «Виноградів»  запропонувати Світлані – жительці села Великі Ком’яти та її 13-річному сину Михайлу покататися на катамаранах по Тисі. Повідомляє “Голос Карпат”.

Ідея народилася після того, як погодні умови не дозволили допомогти Світлані піднятися на Говерлу. Але екстриму вистачило і на річці. Три з половиною години від Чорної гори у Виноградові до газопроводу біля Тросника, під двома мостами і між сотнею стирчащих із води корчів дали учасникам сплаву можливість відчути себе бувалими мандрівниками.

Погода була чудова. Вода чиста і не холодна. У фіналі традиційний закарпатський бограч. Світлана залишилася дуже задоволена і підтвердила своє бажання цього літа, обов’язково разом з волонтерами фонду «Виноградів», підкорити найвищу гору України.

Благодійність — це і незабутні емоції, подаровані серцем!

Благодійність = Любов

 

Благодійний сплав Тисою на байдарках. Червень 2018

Від Світлани з В.Ком’ятдоля забрала можливість ходити.Але уміння зберігати радість,не слухати страх і cмуток,наповнює життярічкою яскравих вражень.Благодійність — це і незабутні емоції,подаровані серцем!Благодійність = Любов

Geplaatst door Громадський благодійний фонд "Виноградів" op Donderdag 21 juni 2018

 

 

clipnews