Дітей закарпатських правоохоронців запросили на відпочинок в Угорщину

У рамках співпраці правоохоронних органів України та Угорщини, сьогодні вранці у пункті пропуску «Тиса», що на Закарпатті, відбулась зустріч керівників Чопського прикордонного загону, Головного управління Національної поліції у Закарпатській області та Саболч-Сатмарського управління поліції (Угорщина).

Метою заходу було запрошення дітей прикордонників Чопського та Мукачівського загонів, а також співробітників Нацполіції у Закарпатській області на XVIII міжнародний табір дорожнього руху. Наприкінці липня двадцятеро дітей правоохоронців Закарпаття вирушать до угорського міста Ніредьгаза, де не лише відпочиватимуть та спілкуватимуться з угорськими ровесниками, але й навчатимуться основам  дорожньої безпеки та правилам дорожнього руху. Після підписання протоколу та передачі запрошень прикордонники ознайомили угорських колег з роботою пункту пропуску та провели невеличку екскурсію.

Безсумнівно, такі заходи зміцнюють дружні відносини та взаємодію правоохоронців обох країн, і  звісно ж, прикрасять канікули дітлахів.

clipnews