Завтра на Закарпатті День добросусідства зі Словаччиною

У пункті пропуску «Ужгород – Вишнє Нємецьке» на українсько-словацькому кордоні буде тимчасово припинено рух вантажного транспорту

У суботу, 26 травня, в пункті пропуску «Ужгород – Вишнє Нємецьке» (вантажний термінал) на українсько-словацькому кордоні, відбудеться День добросусідства України та Словаччини.

Зустріч офіційних делегацій двох країн почнеться о 10.45 на нейтральній території пункту пропуску. Офіційне відкриття заходу – об 11.00.

У програмі також – зустріч офіційних делегацій двох країн, підписання угод про співпрацю, виступи мистецьких колективів.

В рамках свята у неформальній атмосфері зустрінуться представники влади, органів місцевого самоврядування, іноземних представництв, неурядових громадських організацій, ділових кіл.

Як уже повідомлялося, в зв’язку з проведенням Дня добросусідства на території пункту пропуску «Ужгород – Вишнє Нємецьке», на українсько-словацькому кордоні буде тимчасово припинено рух вантажного транспорту з 00:00 до 20:00.

Перевізники, які планують перетинати українсько-словацький кордон, можуть скористатися послугами інших пунктів пропуску, які працюватимуть у звичному режимі.

 З режимом роботи пунктів пропусків Закарпатської митниці ДФС можна ознайомитися на сайті головного управління ДФС у Закарпатській областіhttp://zak.sfs.gov.ua/okremi-storinki/mitni-punkti

clipnews