Туристи з обмеженими фізичними можливостями відпочивали на Міжгірщині

12 травня 2018 року закарпатські параолімпійці вперше в своєму житті безкоштовно відвідали Музей «Старе село» в с. Колочаві Міжгірського району та Центр реабілітації бурого ведмедя, який знаходиться в с. Синевирська Поляна. Крім того, особи з обмеженими фізичними можливостями змогли відвідати чарівне Озеро Синевир та навіть здійснити незабутню подорож на спеціальному плоті до острівця в центрі цього озера.

Організувати цю поїздку вирішив голова Закарпатського обласного осередку Української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олександр Лизанець. За словами Олександра Лизанця закарпатські спортсмени-інваліди змогли в ході цієї поїздки насолодитись красою рідного краю, дізнатись багато цікавого про його історію, культуру, традиції, звичаї та природу. Приємно вразило їх гостинне та доброзичливе ставлення адміністрації музею «Старе село» та Центру реабілітації бурого ведмедя. Для них в обох закладах було проведено екскурсії на найвищому рівні.

Закарпатські параолімпійці висловлюють щиру подяку ТОВ «Ядзакі-Україна» Мілошу Босаку, який допоміг організувати цю поїздку.

Шановні читачі, у Вас є можливість підтримати людей з обмеженими можливостями, та сприяти їх реабілітації, надавши посильну допомогу:

ПАТ КБ “Приватбанк”

п\р 26004053909822

Код ЄДРПОУ 37231258

МФО 312378

За детальнішою інформацією можете звертатись за телефоном +380997915415

clipnews