Закарпатська поліція розпочала розслідування за фактом спроби дачі хабара поліцейському

На Великоберезнянщині водій спробував відкупитися від працівників групи реагування патрульної поліції за непритягнення його до адмінвідповідальності. Факт дачі хабара задокументовано й розпочато розслідування.

Сьогодні, 13 березня, близько 8-ї години ранку на автодорозі сполученням Львів-Самбір-Ужгород працівники групи реагування патрульної поліції зупинили між населеними пунктами Великий та Малий Березний автомобіль марки «Таврія», який рухався між населеними пунктами без увімкненого світла, що є порушенням ПДР.

За кермом автомобіля перебував житель Малого Березного. Цей чоловік взагалі не має водійського посвідчення, а нещодавно був затриманий працівниками поліції за керування в стані алкогольного сп’яніння.

І от тепер, аби уникнути відповідальності за скоєння адмінправопорушення, водій запропонував поліцейським хабар в розмірі 1000 гривень.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, факт спроби підкупу правоохоронців задокументовано. Гроші вилучено, обставини скоєння злочину з’ясовують слідчі.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 

 

clipnews