У чемпіонаті Закарпаття з гандболу загострюється боротьба за медалі

Нагадаємо, що участь у чемпіонаті Закарпаття з гандболу серед чоловічих команд беруть 5 колективів (ДЮСШ м. Берегово, ДЮСШ м. Перечин, «Карпати» (Ужгород), ДЮСШ «Нарцис» (Хуст), ЗУІ м. Берегово).
Обласний чемпіонат складається із чотирьох з’їзних турів. Кожна команда повинна провести по вісім поєдинків, за підсумками яких і визначиться переможець та призери змагань. Нещодавно у Берегові провели матчі 3-го туру.
Центральним поєдинком вікенду була зустріч перечинців з ужгородцями. На майданчику точилася напружена боротьба, з якої переможцями досить несподівано вийшли гравці ДЮСШ м. Перечин (27:25). Не відчули серйозного супротиву перечинці з боку ЗУІ м. Берегово. Та зустріч завершилася з рахунком 23:18. У паралельному поєдинку ужгородські «Карпати» переграли ДЮСШ м. Берегово (15:7). На жаль, жодної гри в сезоні не провела ДЮСШ «Нарцис» (Хуст). У матчах із ДЮСШ м. Берегово та ЗУІ м. Берегово їм були зараховані технічні поразки 0:10.
Перед завершальним туром, який відбудеться 15 квітня в Ужгороді, маємо інтригу в боротьбі за нагороди. Ужгородський колектив із 10-ма очками в активі очолює турнірну таблицю, ДЮСШ м. Перечин та ЗУІ м. Берегово здобули по 8 залікових балів. ДЮСШ м. Берегово йде четвертою (4 очко). ДЮСШ «Нарцис» (Хуст) замикає турнірну таблицю (0 очок).
Фаворитом чемпіонату є команда обласного центру, однак можна з упевненістю сказати, що перечинці та берегівчани намагатимуться продемонструвати якісну гру й спробують зачепитися за високі місця, тож на нас чекають захопливі протистояння.

У рамках 4-го туру заплановані наступні матчі:

 

ЗУІ м. Берегово – «Карпати» (Ужгород).

 

ДЮСШ м. Перечин – ДЮСШ «Нарцис» (Хуст).

 

ДЮСШ м. Берегово – ЗУІ м. Берегово.

 

ДЮСШ «Нарцис» (Хуст) – «Карпати» (Ужгород).

 

ДЮСШ м. Берегово – ДЮСШ м. Перечин.

 

Олег Микита, Карпатський об’єктив

 

clipnews