До дванадцяти років позбавлення волі загрожує винним у побитті поліцейських при виконанні

Прокурором Великоберезнянського відділу місцевої прокуратури скеровано до районного суду обвинувальний акт у резонансному злочині щодо трьох обвинувачених осіб ромського населення за фактом побиття працівників поліції Великоберезнянського ВП Ужгородського ВП ГУНП в Закарпатській області, які обвинувачуються у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст.28, ч.2 ст.345 КК України.

Як повідомили у Великоберезнянському відділі Ужгородської місцевої прокуратури, йдеться про трьох з п`яти фігурантів кримінального провадження, які 18.12.2017 року, в смт. В.Березний напали на працівників поліції під час виконання ними службових обов’язків, внаслідок чого, один з поліцейських потребував госпіталізації.

Роми б'ються з патрульними

Побиття патрульного у Великому Березному Подробиці тут: http://www.mukachevo.net/ua/news/view/272770Відео з канала Yuriy Tsybyk

Geplaatst door Mukachevo.net op maandag 18 december 2017

24 січня 2018 року вказаних фігурантів справи було знайдено в одному із населених пунктів Тернопільської області. Особам оголошено про підозру в умисному заподіянні працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків скоєне групою осіб (ч.1 ст. 28 та ч.3 ст. 345 КК України).
В подальшому, за принципової позиції процесуального керівника – начальника Великоберезнянського відділу Ужгородської місцевої прокуратури Ігора Піпаша, усім трьом підозрюваним у резонансному злочині за фактом побиття працівників поліції, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб.
За санкцією вказаної статті винним особам загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до дванадцяти років.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

clipnews