Ужгород вже втретє прийматиме міжнародний турнір з хокею

Вже цими вихідними, 3-4 лютого, обласний центр Закарпаття прийматиме традиційний Міжнародний хокейний турнір. Минулого року дійство було присвячене 100-річчю Закарпатського хокею та 70-річному ювілею легендарної команди Спартак (Ужгород).

Тоді змагання зібрали чимало уболівальників, любителів спорту, молоді та дітей і перетворилися у справжнє спортивне свято. На досягнутому Федерація хокею Закарпаття зупинятися не збирається і цього року обіцяє ще більше емоцій, ще сильніші команди, ще яскравіший хокей на Міжнародному хокейному турнірі «3rd FRIENDSHIP CUP UZHGOROD 2018»

Участь у цьогорічних змаганнях візьмуть збірна команда області «Закарпатські ведмеді» та 5 команд зі Словаччини: HK Sobrance, Sršne Kosice, MHK Snina, Dream Team Kosice та PORSCHE Bratislava.

Як розповідає капітан «ведмедів» Сергій Ковач подібні заходи надзвичайно важливі, бо пропагують здоровий спосіб життя і заняття спортом:

«У Словаччині хокей – спорт №1, саме тому у нас зі словацькими командами зав’язалися дружні відносини, які поступово переросли й у спільні турніри та обмін досвідом. Вже втретє ми запрошуємо їх до Закарпаття, щоб глядачі могли насолодитися видовищним дійством, а хокей на Закарпатті отримав ще більше прихильників».

Також між матчами гостей розважатиме запальними виступами команда черлідерів, а у фінальній стадії свої вміння продемонструє й молоде покоління закарпатських хокеїстів. Під керівництвом тренерів Андрія Максимовича та Олександра Дмітрієва спортсмени від найменших до юніорів проведуть показове тренування.

А у неділю, 4 лютого, о 15.30 відбудеться урочисте нагородження переможців та учасників турніру.

Федерація хокею Закарпаття та збірна області «Закарпатські ведмеді» запрошують усіх ужгородців та гостей міста, представників ЗМІ відвідати матчі Міжнародного турніру та підтримати закарпатський хокей!

До зустрічі!

clipnews