Поліцейські затримали мукачівця, який пограбував студентку

Поліція Мукачева скерувала до суду справу щодо пограбунку мешканки Іршавського району. Чоловіка, який напав на потерпілу та відібрав у неї мобільний телефон, затримали. Міру покарання підозрюваному визначить суд.

До поліцейських Мукачівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що по вулиці Червоноармійській у Мукачеві невідомий напав на дівчину та відкрито викрав її мобільний телефон марки «Samsung».

На місце події одразу прибули поліцейські. В ході розслідування, працівники карного розшуку встановили, що вдень, близько 12.30 год, до 18-річної дівчини підбіг невідомий та силою відібрав її гаджет, вартістю близько 3 тисяч гривень.

Правоохоронці оперативно розшукали підозрюваного. Ним виявися 19-річний мешканець м.Мукачева. Раніше хлопець не притягувався до кримінальної відповідальності.

Після проведення досудового розслідування за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж) та зібрання доказової бази слідчий Мукачівського відділу поліції Микола Буташ направив справу з обвинувальним актом до суду. Телефон, як речовий доказ, у поліції вилучили та повернули власниці. Підозрюваному мукачівцю обрали міру запобіжного заходу – особисте зобов`язання. Покарання за вчинене визначить суд.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

clipnews