На Закарпатті юнаку розбили голову. Поліція затримала нападника

Співробітники Свалявського  відділення поліції затримали жителя районного  центру, який підозрюється в нанесенні тілесних ушкоджень неповнолітньому. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Підозрюваний у побитті перебуває під домашнім арештом.

До чергової частини Свалявського відділення  поліції надійшло повідомлення від лікаря про те, що в медичному закладі перебуває 17-річний хлопець з розбитою головою. Медики   діагностували у неповнолітнього травми, які відносяться до групи тяжких.  Як з’ясували правоохоронці,  ушкодження підліток отримав під час бійки з незнайомцем у селі Павлово.

Співробітники свалявської поліції встановили та затримали особу чоловіка, який побив потерпілого. Ним виявився 20-річний мешканець  села Павлово, на якого вказав постраждалий та очевидці події.

За даним фактом в поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 статті 121 Кримінального кодексу України, тобто спричинення тяжких тілесних ушкоджень. Чоловікові   вже повідомлено про підозру у скоєному, наразі  він  перебуває під домашнім арештом. Йому  загрожує ув’язнення  на строк від п’яти до восьми років. Досудове  розслідування у цій справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

clipnews