Зірковий гороскоп на сьогодні, 25 січня 2018 року

Овен

Твої нинішні дії будуть скоріше спонтанними та імпульсивними, ніж запланованими і передбачуваними. Тому намагайся не брати участі у важливих заходах, щоб своєю поспішністю і необачністю не наламати дров. У другій половині дня тобі доведеться понервувати через незакінчені справи своїх домочадців. Також пам’ятай про вищесказану небезпеку імпульсивності і необачності.

Телець

Сьогодні складний день і тобі необхідно працювати в спокої і тиші. “Не буди лихо, поки воно тихо” – це про тебе. Займайся звичними справами, такими процесами, які запущені давно і “живуть ” самостійно, вимагаючи не втручання, а лише контролю. Тільки наприкінці робочого дня тобі полегшає, і ти припиниш бути “вибухонебезпечною”. Вечір також проведи в заспокійливій тиші і спокої.

Близнюки

Не варто сьогодні ділитися своїми планами і стратегіями з оточуючими, особливо на роботі. Тебе окупували заздрісники і пліткарі (не всі, звичайно, але в більшості своїй). Твої секретні плани і цілі можуть стати надбанням громадськості, а то й конкурентів. Також фінансові справи і питання платежів займатимуть сьогодні більшу частину твого робочого часу.

Рак

Цього дня найкраще віддатися справам, які надихають, “заводять” і вимагають креативного підходу. Само собою зрозуміло, що сьогодні пощастить представникам саме таких вільних і творчих професій. Якщо ти одна з них, то тебе можна привітати. Спілкування з колегами та однодумцями буде досить конструктивним.

Лев

Займайся пошуком нової інформації, спілкування, контактів. Але все в рамках робочого процесу – нічого особистого. Віддай перевагу справам, в яких ти можеш проявити себе, розкрити свій потенціал, засяяти новими гранями своїх талантів і можливостей. У другій половині дня через свою неуважність ти можеш “наламати дров” – будь обережною!

Діва

Спілкування з людьми, особливо з жінками, сьогодні не принесе тобі належного задоволення. Швидше за все – напруга і дискомфорт. Особливо це стосується спілкування з жінками, значно старшими за тебе – за статусом, рангом і за віком. Увечері постарайся проводити час з найближчими людьми, і обов’язково на свіжому повітрі.

Терези

На виконанні роботи сильно позначиться твій настрій – і емоційний, і фізичний. Причому, другий безпосередньо залежить від першого. Не варто сьогодні займатися важливими і відповідальними справами – можеш погарячкувати і не помітити важливі деталі. Але все ж постарайся креативно, з винахідливістю підійти до виконання своїх обов’язків.

Скорпіон

Справи особисті та сімейні трохи відволікатимуть тебе від виконання своїх службових обов’язків. Будуть порушені деякі з твоїх планів. Тому, звичайно, не влаштовуй в цей час вирішення важливих питань. І тобі пощастило – твої колеги та товариші по службі візьмуть на себе частину твоїх обов’язків, з огляду на твою відчуженість. Вони допоможуть тобі з вирішенням багатьох питань, і ти не забудь про слова і жести подяки.

Стрілець

Першу половину дня присвяти вирішенню питань із закордоном. Тим більше, що цього вимагатимуть обставини і тобі доведеться займатися такими справами. Дратівливість, нервозність і стрес чекають на тебе у другій половині дня. Постарайся спланувати важливі зустрічі і переговори на першу частину дня – так надійніше і є шанс, що ти не розженеш усіх клієнтів, покупців, партнерів.

Козеріг

Займися сьогодні тими справами, в процес виконання яких ніхто не втручається, і де тобі надана повна свобода дій. Головне – не втратити пильність і не допустити неуважності – допомогти виправити ситуацію ніхто не зможе. Ти отримаєш сьогодні важливу і цінну інформацію, що стосується твоїх проектів і завдань.

Водолій

Будуть важливими і сприятливими ділові поїздки, відрядження. Навіть далекі й закордонні. Аби тобі пощастило з попутниками, з компанією. Прихопивши на всяк випадок у купе пляшку хорошого “Мартіні”. Також сьогодні постарайся проявити широту поглядів і терпимість до інших точок зору, навіть які кардинально відрізняються від твоєї.

Риби

З самого ранку твоя лінь заважатиме тобі виконувати свою роботу. Або хоча б налаштуватися на неї. Чашка ароматної міцної кави зробить свою справу – ти до обіду будеш приходити в норму. І поклич на допомогу близьких – за духом або по офісу – вони допоможуть тобі впоратися з твоїми залежаними справами. Ти тільки не соромся просити про допомогу.

clipnews