Скільки цього року доведеться заплатити на Берегівщині за екологічні дрова?

Сьогодні, 9 січня, у конференц-залі Берегівського лісгоспу під керівництвом директора Богдана Шойного відбулась планова нарада. Серед головних питань – формування ціни на дрова паливні на 2018 рік для населення, сертифікація лісів, збільшення заробітної плати, забезпечення дровами бюджетних установ та дотримання контролю ведення лісового господарства.
Зокрема, розглядаючи питання цінової політики на дров’яну деревину, Богдан Андрійович зазначив, що ціна на екологічне паливо у 2018 році не зміняться:
«Ціни на дрова в даний час зберігаються на рівні кінця минулого року, і до кінця цього прийдешнього року вони не виростуть. Державним підприємством «Берегівське лісове господарство» встановлено ціну на дрова паливні для населення за наступними цінами: Франко-верхній склад 1 м3 – 240 грн (м’яколистані). Франко-верхній склад 1 м3 – 332,5 грн (твердолистяні). Ціна вказана без врахування ПДВ і доставки».
Окрім того, він додав, що всі без виключення громадяни та бюджетні установи будуть забезпечені дровами в поточному році.
Громадяни, що зацікавлені у придбанні деревини дров’яної для власних потреб (опалення), можуть звертатися до постійних лісокористувачів, які в установленому порядку її реалізовують за встановленими відпускними цінами. Реалізація деревини здійснюється вільно, за поданими заявами мешканців.
Повідомляємо, що виписати дрова в Берегівському лісовому господарстві можна за адресою: Берегівський р-н, с.Яноші, вул.Головна, 50/а, код (03141)78282, 78382, Хіміч В.В. (головний бухгалтер)
Графік особистого прийому громадян на виписку лісопродукції в ДП «Берегівське лісове господарство»:
Вівторок з 8:00 до 17:00
Обід з 12:00 до 13:00
clipnews