Поліція розшукала винуватця ДТП на Ужгородшині

Група реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення розшукала водія «Renault Kangoo», який допустив зіткнення з пішоходом в селі Сторожниця та втік з місця події.

 

Вчора, 3 січня, до поліції звернувся житель села Сторожниця, який повідомив про наїзд на пішохода. 53-річний чоловік розповів правоохоронцям, що на вулиці Перемоги його вдарив автомобіль «Renault Kangoo» з іноземними номерами. Водій втік з місця пригоди. Потерпілого доставили в лікарню обласного центру Закарпаття.

На території Ужгородського району поліція одразу ж ввела план «Перехоплення». Група реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення оперативно розшукала водія, який підозрюється у наїзді на пішохода, та його «Renault Kangoo» з характерними для такого ДТП пошкодженнями. Винуватцем аварії виявився житель села Ботфалва Ужгородського району. Водія освідчено, він був тверезим. Автомобіль доставлений на штрафмайданчик. Попередня правова кваліфікація – ст. 286 ККУ, тобто порушення правил дорожнього руху.

Відділ комунікації

поліції Закарпатської області

clipnews