Мукачівців закликають повстати проти будівництва міні-ГЕС

11 січня о 10.00 біля ратуші громадські активісти почнуть збір підписів громади міста Мукачева та району проти будівництва двох міні-ГЕС на річці Латориця у межах міста. Влада намагається тишком від громади прийняти детальний план будівництва гідроелектростанцій, переслідуючи тільки власну вигоду. Мукачівці повинні висловити свою чітку позицію! Прийди і постав свій підпис проти свавілля влади!

Закликає Народна Рада Мукачева.

Гіркий світовий досвід роботи подібних міні ГЕС, які активно будувались до впровадження сучасних технологій сонячної та вітрової енергетики, показує нам жахливі, непоправні наслідки роботи таких енергетичних об’єктів. Колосальне підвищення ризиків масштабних паводків, підняття рівня ґрунтових вод в районі накопичення води для роботи ГЕС, підтоплення підвалів та низинних районів міста, накопичення сміття, яке стікає по річці, а в населених пунктах в низ по течії де рівень річки зміліє, буде спостерігатись зниження ґрунтових вод, що тягне за собою зменшення рівня води у колодцях та свердловинах, засухи на полях сільськогосподарського призначення і це далеко не повний список проблем, які принесе нам будівництво міні ГЕС.

Знаючи ці всі наслідки й те, що громада міста не дасть згоди на будівництво міні ГЕС в Мукачеві, влада міста йде на афери та шахрайським шляхом проводить незаконні, фейкові громадські слухання, де проплачені Балогою так звані представники громадськості в кількості двох осіб, розписались за все місто і дали згоду громади міста на будівництво міні ГЕС в Мукачеві.

Ми не маємо права дозволити шахраям вирішувати долю цілого міста та району у власних бізнесових інтересах!

Ми маємо показати свою позицію і не допустити подібних афер в Мукачеві!

Якщо влада не здатна зробити щось корисне для міста то хоча б нехай не шкодить!

Тому просимо Вас долучитись до нашого звернення, поставити свій підпис під колективним зверненням і зберегти місто для нащадків!

Завтра 11.01.2018р. Біля Ратуші з 10.00 підходьте до намету та поставте свій підпис!

Приходьте родинами беріть друзів, сусідів та знайомих!

Станьте Європейцями, захистіть своє!

clipnews