Міжгірська поліція оголосила підозру крадію товарів з магазину

У центрі смт.Міжгір’я чоловік викрав з магазину продукти харчування вартістю близько 200 гривень. Працівники карного розшуку встановили особу крадія. Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження, фігуранту справи вже оголошено підозру.

 

Днями до поліції звернувся директор продуктового магазину, розташованого в центрі смт.Міжгір’я. Заявник повідомив про те, що з крамниці викрали продукти харчування вартістю близько 200 гривень. Факт крадіжки було встановлено під час проведення інвентаризації.

 

Завдяки записам камер відеоспостереження магазину працівники карного розшуку Міжгірської поліції встановили особу крадія та затримали його. Як з’ясувалося, продукти проніс повз касу, не розрахувавшись за придбаний товар, 49-річний житель села Присліп Міжгірського району.

 

Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження, фігуранту справи вже оголошено підозру за фактом заволодіння чужим майном (ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України). Найближчим часом справу буде скеровано до суду. Правоохоронці також перевіряють можливу причетність фігуранта справи до скоєння аналогічних злочинів.

 Світлина від Головне управління Національної поліції в Закарпатській області.

Світлина від Головне управління Національної поліції в Закарпатській області.

Відділ комунікації

поліції Закарпатської області

clipnews