Учасникам мітингу на підтримку влади заплатили по 120 гривень

Учасникам мітингу на підтримку влади, який пройшов на День Соборності 22 січня, заплатили по 120 гривень.

За даними “Української правди”, ввечері у суботу близько 150 людей зібралися під офісом Партії регіонів на вулиці Липській і вимагали грошей за участь у мітингу. За їхніми словами, вони брали участь у заходах на Майдані Незалежності і біля палацу “Україна” з 9:00 до 18:00, за що організатори обіцяли їм 120-140 гривень.

Також вони повідомили, що з частиною мітингувальників розрахувалися, а з частиною – ні.

Пізніше з людьми почали розраховуватися. Як пише видання, це відбувалося у кафе “Чайкофф” на проспекті Перемоги біля універмагу “Україна”. Журналісти помітили, що під час розрахунків був присутній син депутата-регіонала Олега Надоші Андрій. Раніше повідомлялося, що саме Олег Надоша організовував скандальний феєрверк на Майдані Незалежності після ухвалення нової редакції Податкового кодексу.

Як відомо, 22 січня у палаці “Україна” відбулося урочисте зібрання з нагоди Дня Соборності, у якому брав участь президент Віктор Янукович та інші високопосадовці. На Майдані Незалежності відбувся святковий концерт, організований КМДА.

Тим часом опозиція провела власний мітинг на Софійській площі. За даними організаторів, загалом в акції взяли участь близько 20 тисяч людей.

clipnews