Погорєлов погрожує начальнику БТІ розправою

У понеділок, 8 листопада, з самого ранку, роботу бюро технічної інвентаризації, без будь-яких пояснень та причин блокували правоохорронці, а працівники установи змушені були мерзнути на вулиці. Невдовзі начальника БТІ «запросили на бесіду» до Погорєлова.

Замість конструктивного діалогу, Погорєлов, в звичній для нього манері почав погрожувати Адріані Мельниковій, що він, хоч не знайомий з нею та результатами її роботи, але все ж запроторить її за ґрати, і що вона піде «по криміналу». Напевно, судимий за хабарництво Віктор Погорєлов планує щоб всі чиновники, які працюють з ним також мали б судимість.

Адріана Мельникова з розумінням поставилась би до свого звільнення, адже кожен міський голова призначає «своє» керівництво. Так, за словами самого Погорєлова з ним йде «молода команда». Проте, як виявилось насправді молода команда – це 70-річна Любомира Куцик.

Варто зазначити, що коли КП «Бюро технічної інвентаризації» м. Ужгрод очолила Адріана Мельникова, підприємство почало нормально функціонувати. Новому керівнику вдалось подолати постійні довжелезні черги, зламати корупційні схеми попередниці (Куцик Л. – авт.), проти якої було відкрито ряд кримінальних справ.

Працівники БТІ шоковані звісткою про можливе повернення Куцик на посаду начальника. Колегам пані Любомира запам’яталась систематичним переслідуванням та принижуванням, адже їх вона розглядає виключно з позиції потенційних зазіхачів на посаду начальника БТІ. І це все при тому, що Л.Куцик давно вже досягла пенсійного віку, а на своїй посаді втримується лише за допомогою рішень кишенькових судів.

admin