Ужгородська "Дорога життя" відзначила 11 років

У рамках ухваленої депутатами облради програми «Турбота»передбачено цілий комплекс заходів, спрямованих на посилення уваги до малозабезпечених краян, їх здоров’я, соціального захисту тощо. Під особливою опікою діти, які з різних причин потребують виняткового ставлення до себе.

Відтак за вагомий особистий внесок у вирішення питань соціального захисту населення, сумлінну працю групі відповідальних працівників медичного центру заступник голови вручив Грамоти обласної ради. Зокрема, заступнику директора з організаційних питань Ірині Рошкович, заступнику директора із соціально-педагогічних питань Мирославі Чорней, заступнику директора із соціально-трудової та професійної реабілітації Світлані Козик, головному бухгалтеру Ірині Багрій, завідувачу відділення медичної реабілітації Валерію Дорофейчуку. А для потреб вихованців цього закладу вручив подарунок.

Господарі свята організували для дітей та їх батьків «солодкий стіл». Тепла святкова атмосфера в залі, море усмішок, невдаваної радості та щастя в очах вихованців. Як хочеться, щоб цим діткам завжди посміхалося життя.

Прес-служба Закарпатської обласної ради

admin