В Ужгороді триває ремонт дахів житлових будинків

Згадані об’єкти знаходяться на території ЖРЕРу № 4, до директора якого і прямуємо. Незважаючи на те, що Микола Мойсюк у відпустці, він погоджується зробити для нас невеличку екскурсію своїм «господарством».

На Лермонтова, 1 зустрічаємо жителя будинку, котрий розповідає, що капітального ремонту даху тут не робилося вже з 30 років, відколи зведено будинок. П’ятиповерхівка задовольнялася лише частковими ремонтами. Наразі ж будівельники роблять, як то кажуть, раз і назавжди. При цьому використовують новітні технології. Отож, даху стояти і стояти…

Та найбільше директора ЖРЕРу турбує стан внутрішніх квартальних територій. У сусідньому 5-му ЖРЕРі на вулиці Залізничній такий ремонт уже майже завершено. Микола Мойсюк каже, що на таке оновлення чекають і жителі належних будинків до ЖРЕРу №4.

Натомість керівнику є й чим похвалитися. На вулиці Станційній, 6 він демонструє нам відремонтовані й пофарбовані під’їзди. Таких тут уже близько п’яти. Майже стільки ще планують відремонтувати. Мешканці будинку номер 6 цілком задоволені, своїм під’їздом. Після проведеного ремонту тут завжди порядок. Вони радо розповідають, що чистотою їхнього під’їзду милуються навіть їхні гості. Одразу впадають у око пофарбовані стіни, вікна, поштові скриньки, вхідні двері та лавочки. Мешканці тутешніх квартир не можуть натішитись. Дякують за якісну роботу майстрам та за фінансову допомогу мерії.

admin