Міськрада подарувала словацькій школі нове приміщення

Підготовка до осені у керівництва школи проходила важче, ніж звичайно. Адже вже зовсім коро середня загальноосвітня школа № 21 переїздить у нове приміщення, виділене завдяки зусиллям Сергія Ратушняка, та за підтримки Міністерства освіти словацької республіки. Тепер цей навчальний заклад буде розташована на місці колишньої ЗОШ № 4, по вулиці Жупанатській.

Спеціалізована загальноосвітня школа з українською та словацькою мовами викладання та поглибленим вивченням іноземних мов № 21 міста Ужгорода, вже давно вирішувала проблему приміщення. Через нестачу місця, їм доводилось орендувати спортивний та актовий зали, а також їдальню в ЗОШ № 20. За словами директора школи, Василя Калинича, переїзд планували здійснювати вже в листопаді, та через затримку фінансування зі словацької сторони, його буде відкладено на невизначений час.

Старе ж приміщення, в якому поки що ще навчатимуться діти, готове до нового навчального року. Тут вже відремонтовано класи, побілено коридори та облаштовано санвузли. Проте, наразі невідомо, що стане з ним після переїзду школи на Жупанатську. Можливо його віддадуть для навчання дітям з обмеженими можливостями, каже директор.

Крістіна Кузьменко

admin