Як відновити свій імейл

Що робити, якщо поштова скринька Вам уже не потрібна? Більшість поштових сервісів запропонують просто видалити еккаунт. При цьому, як правило, буде видалено і весь його вміст, а доступ – заблоковано. Проте раптом ця пошта знадобиться Вам з часом, і Ви захочете відновити користування нею? У такому випадку доведеться зв’язуватись зі службою підтримки або дотримуватись спеціальних інструкцій. А деякі поштові сервіси взагалі не передбачають відновлення еккаунта.

Скриньки в електронній пошті FREEMAIL від UKR.NET ніколи не видаляються. Якщо не заходити туди більше 90 днів, вона просто перестане приймати вхідні повідомлення, проте зберігатиме всі листи. Тому якщо Ви захочете повернутись – Ваша скринька на FREEMAIL.ukr.net буде до Ваших послуг.

Довідка.

Національному інтернет-порталу UKR.NET (www.ukr.net) 6 років. На сьогодні він є найпопулярнішим та найбільш упізнаваним порталом серед українських Інтернет-користувачів – його знає кожен другий український користувач Мережі (за даними дослідження InMind). В електронній пошті FREEMAIL від “УКРНЕТ” зареєстровано більш ніж 7 млн скриньок. Щодня FREEMAIL доставляє 2,6 млн й відправляє близько півмільйона листів.

admin