Учні закарпатської школи впевнено ввійшли в еліту українського волейболу (фото)

Кілька років поспіль учні Оноківської ЗОШ І—ІІІ ступенів під керівництвом тренера – вчителя з фізичного виховання В. О. Грохольського беруть активну участь у різного виду змаганнях з волейболу в рамках чемпіонатів області та України. Неодноразово вони ставали призерами та переможцями чемпіонатів області з волейболу пляжного і класичного, гідно представляли збірну Закарпатської області на чемпіонатах України.

Так, у 2009 році у м. Чернігів здобули 6-те місце на Чемпіонаті України з волейболу серед юнаків 1996 р. н. серед 14-ти команд. У березні ц. р. у місті Вінниця знову у складі збірної Закарпаття здобули 7-ме загальнокомандне місце серед 15-ти команд.

З 1-го по 5-те червня ц. р. проводився Чемпіонат України з волейболу в м. Києві, де команда збірної нашої області здобула почесне друге загальнокомандне місце, поступившись у фіналі лише команді м. Вінниця (всього брали участь 11 команд) (на фото другі призери Чемпіонату України з волейболу в м. Києві, зліва-направо: Е. Лещак, Є. Пригара, Я. Микитюк, Р. Качур, І. Попович, Р. Терещук, В. Волощук, І. Сливка, Б. Липчей, М. Пігош, К. Русин).

26 червня Р. Качур та М. Галайда стають чемпіонами області з пляжного волейболу і здобувають право захищати честь області на Чемпіонаті України, що проходив у смт Залізний Порт Херсонської області, де займають почесне третє загальнокомандне місце серед одинадцяти найкращих команд України.

Учні Оноківської ЗОШ впевнено ввійшли не тільки в еліту закарпатського волейболу, а й всієї України. Хочеться побажати команді міцного здоров’я, успіхів у навчанні та подальших перемог, щоб й надалі гідно представляти наш рідний край.

admin