Студреспубліка продовжиться в “БАБАЛУ”

З ранку студенти готували територію, розбивали намети, а коли все було готово відбулась урочиста церемонія відкриття фестивалю. Учасників “Студреспубліки” вітали представники обласної та міської влади, всі команди під керівництвом своїх капітанів представили себе “кричалками” і почалось… Програма фестивалю є настільки насиченою, що одночасно відбувалось декілька подій. За неповний перший день громадяни Студреспубліки брали участь у змаганнях з водного футболу, бадмінтону, армреслингу, грали в “Слона” та спідмінтон. Майже три години тривав турнір з брейн-рингу, який традиційно проводив завідуючий кафедри туризму УжНУ Федір Шандор. Студентами цієї кафедри в переддень Івана Купала було зроблено найбільший купальський вінок діаметром майже 3 метри і урочисто спущено на воду ставка. Вечірня програма також була цікавою – шоу “Закарпаття має талант”, конкурс боді-арту, фотоконкурс, вечірка від “Чічарронес шатор” та діджей-парад кращих діджеїв. Навіть нічний дощ не зміг зупинити танці.



Але зранку картина суттєво змінилась. Дощ, що безперестанку лив всю ніч, перетворив табір на суцільну калюжу. Прогноз погоди на найближчу добу був невтішним, відтак оргкомітет порадившись з капітанами команд, прийняв рішення згорнути табір.



Але Студентська республіка на цьому не завершена. Було знайдено компромісний варіант – провести заключну частину фесту в місті. Отже завтра, в четвер 8 липня о 19:00 Студентська республіка продовжить свою роботу в клубі “Бабалу”. З 19:00 будуть проведені дебати та вибори студентського мера та магістрату (вхід тільки за паспортами Студреспубліки), а з 23-ї розпочнеться розважальна програма – конкурси “Перша леді” та “Містер Студреспубліки”, дискотека. На розважальну частину зможуть потрапити всі бажаючі.




Європейський медіа-центр

clipnews