У Мукачівській школі-інтернаті провели конкурс “Ми малюємо свою майбутню професію”

Центр зайнятості не залишившись осторонь від організації цікавого, а за одно і пізнавального відпочинку для учнів, запросив до своїх стін вихованців мукачівської загальноосвітньої школи-інтернату.

Як повідомила провідний спеціаліст відділу активної підтримки безробітних Мукачівського МЦЗ Іванна Печкевич, 9 червня 2010 року відбувся конкурс малюнків на тему „Ми малюємо свою майбутню професію”, в якому взяли участь 22 учнів 5-7 класів. Діти добросовісно віднеслись до поставленого завдання, намагаючись якнайточніше відтворити і передати на папері ту професію, яку вони хочуть здобути в майбутньому. На малюнках знайшли своє відображення найрізноманітніші професії, а саме: кухар, водій, модельєр, пілот літака, секретар та багато інших.

Нелегке завдання постало перед спеціалістами центру зайнятості, а саме – вибір найкращих трьох малюнків, адже кожен маленький витвір – це ще не реалізовані мрії і бажання дітей, майбутніх спеціалістів, кожну з яких треба поважати. Саме тому переможцями стали 6 учнів, серед яких перше місце отримала Моніка Елінек, яка в майбутньому бачить себе модельєром^ друге місце розділили між собою Давид Біцько та Олена Гайкулинець^ третє призове місце отримали Андрій Бабець, Юрій Балог та Сергій Мельников. Переможці були нагородженні корисними та цікавими подарунками, а інші учні отримали солодкі ласощі.

В ході зустрічі спеціаліст центру зайнятості Надія Гуменюк розповіла присутнім про актуальні професії на ринку праці міста та ознайомила з навчальними закладами, де можна здобути ту чи іншу професію. Сподіваємось, що мрії цих дітей обов’язково збудуться і їм вдасться здобути ту професію, яку хочуть.

clipnews