На Закарпатті податкові перевірки поповнили обласний бюджет на 12 млн. грн.

Робота зі збитковими підприємствами

За результатами документальних перевірок 13-ти збиткових підприємств зменшено від’ємне значення об’єкту оподаткування податку на прибуток на 33,5 млн.грн. Шість суб’єктів господарювання із перевірених виведено зі збитковості.

Результати роботи підрозділів контролю за розрахунковими операціями

За січень-травень 2010 року підрозділами контролю за розрахунковими операціями проведено 1117 перевірок щодо контролю за здійсненням розрахункових операцій у сфері готівкового обігу, за результатами яких застосовано 7,7млн.грн. штрафних санкцій, до бюджету вже надійшло майже 2 млн. грн.

Зокрема:

– у результаті 32 проведених перевірок підприємств, які здійснюють роздрібну торгівлю нафтопродуктами, застосовано 218 тис.грн. штрафних санкцій^

– у результаті 440 проведених перевірок підприємств, які здійснюють діяльність у сфері оптової та роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, застосовано штрафних фінансових санкцій на загальну суму понад 2,8 млн. грн.^

– у результаті 403 проведених перевірок підприємств, які здійснюють діяльність у сфері громадського харчування, застосовано 883,5 тис. грн. штрафних санкцій.

Управління податкового контролю юридичних осіб ДПА у Закарпатській області

clipnews