Чемпіонат позитивних емоцій, спорту й екстремальних захоплень (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Ужгородський міський голова Сергій Ратушняк відкриваючи змагання зазначив, що започаткувавши в минулому році з мотокросу, в цьому – вже приймали ІІ етап Кубку України. Окрім цього, провели «Велодень – 2010» за маршрутом Ужгород – Кам’яниця Ужгород, в якому міський голова з іншими учасниками велопробігу власним прикладом пропагували здоровий та активний спосіб життя. Сергій Миколайович наголосив на тому, щоб ці заходи стали традиційними і за їх допомогою проводилася боротьба з алкоголізмом, тютюнопалінням та наркоманією. Дя цього ми зібралися тут – для здорового способу життя та насолоди від цього. Міський голва висловив подяку голові Закарпатської обласної організації Партії промисловців і підприємців України Михайлу Байко, Анатолію Соколовському, Мирону Бурлику, які спільно проводять вже десяту акцію, яка стає традиційною.




Цього дня, окрім спортивних заходів ужгородцям та гостям міста продемонстрували виставку власних робіт та подарували концерт вихованці Медико-соціального реабілітаційного Центру «Дороги життя» (директор Олег Куриленко). Вікторія Лисюк заспівала пісню «Чорнобривці», Віктор Васьков виконав пісню відомого закарпатського співака та композитора Йосипа Вайди «Давай-давай». Також, на свято завітали учасники спортивно-хореографічної студії «Вікторія», які продемонстрували танці «Вестерн» та «Ваня, Ванечка, Ванюша».







Але все ж таки, головною подією було здорове спортивне суперництво за Кубок мера зі стритболу. Всього в чемпіонаті прийняло участь вісім команд. За дотриманням правил гри пильно слідкував суддя Олекксандр Коржов.







У перервах між іграми свої вміння демонстрували молоді спортсмени екстремальних видів спорту серед яких – паркур, слеклайн, скейтбординг, велотріал та спідмінтон. Від їх виступів захоплювало подих. Ці різні напрями спорту й активного відпочинку поєдналися в яскраве шоу – однаково цікаве, як для юних спортсменів, так і для глядачів!







В фінальному двобої зі стрітболу зустрілись команди «Аматори» та «AND 1». В нелегкій грі перемога та Кубок з подарунками від Сергія Ратушняка дістались «Аматорам». По закінченні стрітбол-турніру відбувся слем-данк контест. Слем-данк – різновид кидка при якому гравець вистрибує вгору і однією або двома руками кидає м’яч крізь кільце зверху вниз. Ужгородці показали, що у нас є спражні майстри слем-данку – найбільш видовищному кидку.









Завершальним позитивним акордом став розіграш благодійної безпрограшної лотереї. Ужгородці радо приймали участь в цьому благодійному заході. Усі без виключення отримали різноманітні призи, серед яких – знижки в спортивний магазин «Кант», супермаркет «Дастор» та інші. Не залишились остронь і журналісти, зокрема з «Трибуни», 21 –каналу» та «Тиси-1». Всі зібрані кошти від лотореї будуть спрямовані на підтримку дітей-інвалідів, роботи Медико-соціального реабілітаційного Центру “Дорога життя”.





























Данило БАНИК


Фото автора

clipnews