100!-річний ювілей відзначив житель Ужгорода Жукевич Володимир Кіндратович.

До речі, найбільше довгожителів в Україні часи СРСР проживало саме на Закарпатті.

У всьому світі — бум сторічних. А що ж ми? Cлабо, нам знову стати довгожителями?

Днями 100-річний ювілей відзначив мешканець обласного центру Закарпаття

Жукевич Володимир Кіндратович. Зі сторічним ювілеєм Ветерана Великої Вітчизняної війни сьогодні, 19 червня 2010 року, привітали заступник ужгородського міського голови Федір Апшай, начальник відділу з питань захисту населення від наслідків аварії на ЧАЕС Віталій Ерфан, заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Ужгородської міської ради Дмитро Свирид. В урочистій обстановці 100-річному ювіляру вручили цінні подарунки від ужгородської міської ради, та ювілейну медаль від імені Президента України Віктора Януковича.

Володимир Жукевич з вдячністю прийняв подарунки. Та поділився рецептом довголіття. Цікаво, що він і в сто років продовжує робити ранкову гімнастику. А в минулому році, ще ходив в ліс за грибами.

Головний фактор, вважає Володимир Кіндратович, – фізична активність, а також завжди повинна бути ціль та зміст життя. Це, до речі, дуже важливо.

Народився Володимир Жукевич в Санкт-Петербурзі. На фронт пішов з Таджикистану, де вів боротьбу з басмачами. З 1946 року проживає на Закарпатті в м. Ужгороді. Пропрацював впродовж багатьох років кадровиком облспоживспілки.


clipnews