Закарпатці привезли додому “золото” Кубку України з кіокушин-кан карате

Цей турнір розпочався 1 травня 2010 року в м. Броди (Львівської області). В ньому прийняло участь 16 спортсменів з Мукачева та Мукачівського району, які виборювали звання чемпіона „Кубка України”.В цьому змаганні прийняли участь команди з Житомирської області.. м. Луцьк, м.Львів, Херсонської області, м.Тернопіль, м.Рава-Руська, Золочів, Київ, Ірпінь, Вижгород, Броди, Дніпропетровськ, Івано-Франківськ та інші. Кількість учасників на цьому турнірі складала 239 бійців. Почалися змагання з нагородження та вручення ліцензії Капурі Ігорю Петровичу м.Мукачево та Чунгіну Михаїлу Петровичу м.Броди, з поздоровленням та нагородженням їх як тренерів які виховали чемпіонів та призерів Європи. Змагання як завжди проходили напружено. Наші бійці з перших поєдинків показали свою наполегливість і рішучість.Особливо хотілося б відмітити мукачівських бійців які показали себе з кращої сторони:


Свідерок Мирослав, Гринчак Тарас, Бабіля Крістіна, Дяків Сергій котрі завоювали золоті медалі. Срібні медалі отримали: Ковельський Олег, котрий у фіналі зустрівся з чемпіоном Міжнародних турнірів, Русин Юрій (с.Чинадієво), Євтушенко Максим, Мадуда В”ячеслав, Трощак Віктор (найменший учасник цих змагань), котрий показав прекрасну техніку двобою, що відмітив весь тренерський склад. Бронзовими призерами стали: Костюнін Володимир (с.Клячаново) та Русин Юліан. Кожен із спортсменів був нагороджений кубком, медаллю, дипломом та подарунками від спонсорів. Також на цьому турнірі був нагороджений кубком Капура Ігор Петрович як кращий тренер 2010 року. Закінчились змагання щирим поздоровленням переможців та призерів і побажанням сумлінно готуватись до наступного „дитячого Чемпіонату Європи” кортий відбудеться в жовтні 2010 року у Венгрії.


Федерація кіокушин-кан карате Закарпаття вдячна мукачівській районній адміністрації, відділу сім”ї, молоді та спорту за допомогу та підтримку в організації поїздки на „Кубок України”.

clipnews