Під Ужгородом провели кулінарний фестиваль-конкурс “Студентський смак”

Організатором такого першого в Ужгородському національному університеті кулінарного фестивалю-конкурсу «Студентський смак» виступив факультет суспільних наук.

Як повідомили CLIPNEWS.info у прес-служба УжНУ, в змаганні взяли участь 7 команд з різних курсів факультету, котрі змагалися у приготуванні цієї страви. Кожна з команд мала свій рецепт та автентичність приготування. Після завершення кулінарних композицій до дегустації приступило досвідчене у цій справі журі, котре після смакування й виголосило переможців. Так, за результатами конкурсу найкраще з цим завданням справилася команда другого курсу соціальної роботи, котра в приготуванні витримала усі критерії, котрі при врученні призів виголосило журі. Основними критеріями оцінювання повинно було бути добре засмажене домашнє сало, тушковане м’ясо в казанку й обов’язково подаватися на стіл гарячим й перченим.

У ході конкурсу, декан факультету Юрій Остапець подякував організаторам, меценатам, студентам та присутнім, котрі взяли участь в конкурсі «Студентський смак» й відзначив, що такий зорганізований захід під відкритим небом факультет суспільних наук буде проводити й надалі.

clipnews