На "Точприладі" у Мукачеві є робота!

На замовлення роботодавця, а також враховуючи побажання щодо місця проживання претендентів на роботу, 6 травня 2010 року в Мукачівському районному центрі зайнятості проведено міні-ярмарок вакансій за участю представників ВАТ Мукачівський завод „Точприлад” та 61 шукача роботи, з яких 50 знаходяться на обліку в центрі зайнятості.

Присутні зацікавлено слухали розповідь заступника директора Степана Шкомара, який презентував підприємство та інформував про напрямки виробництва, перелік продукції, що випускається на підприємстві, перспективи економічного розвитку. Підприємство гарантує надання соціального пакету своїм працівникам, проводить матеріальне стимулювання кращих працівнків за підсумками роботи, на заводі розвинена соціальна інфраструктура. Крім того, працевлаштування на підприємстві гарантує постійне підвищення кваліфікаційного рівня працівника, можливо стажування за кордоном, кар’єрний ріст тощо.

Є можливість працевлаштування і на ТОВ ВТП «Гофротара-Закарпаття». Товариство займається виробництвом гофрованого картону, паперової та картонної тари, збільшення обсягів замовлень продукції потребує створення додаткових робочих місць та потреби у працівниках. На ярмарку пропонувалась робота «оператора підклейки на гофролінії». Робота не складна, але потребує уважності, акуратності, тому роботодавець віддає перевагу у працевлаштуванні молодих енергійних осіб.

Незважаючи на зміни ринку праці регіону, переконуємося, що для бажаючих працювати – робота завжди знайдеться. Пропозиції роботодавців зацікавили шукачів роботи, одинадцятьом вже видано направлення на працевлаштування, іншим запропоновано відвідати підприємства і визначитися з питанням працевлаштування.

admin