Державна податкова адміністрація в Закарпатській області повідомляє

31 травня – понеділок


10.00 – лекцію в податковому класі з студентами Мукачівського ВПУ-3 проведе старший державний податковий інспектор сектору масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян Мукачівської ОДПІ Плеша Г.М.


10.00 – заступник начальника управління інформатизації процесів оподаткування ДПІ в м.Ужгороді Татунов С.О. проведе тренінг з СГД-фізичними та юридичними особами м.Ужгорода з питань порядку подання податкової звітності в електронному вигляді.


10.00-13.00 – сеанс телефонного зв’язку “гаряча лінія” за тел. 2-28-58 із начальником ВІПООПП ДПІ у Іршавському районі Худанич Т.І. з питань порядку оформлення документів та подання суб’єктами господарювання звітності в електронному вигляді.


14.00-16.00 – особистий прийом громадян проводить начальник Ужгородської МДПІ Триндяк Т.М.


14.00-16.00 – особистий прийом громадян проводить начальник Берегівської ОДПІ Луник Р. В.


14.00-17.00 – особистий прийом громадян проводить перший заступник начальника ДПІ у Міжгірському районі Данилюк С.І.


14.00-18.00 – особистий прийом громадян проводить начальник ДПІ у Виноградівському районі Граб Т.Д.


14.00-18.00 – особистий прийом громадян в приймальні ДПІ у Тячівському районі проводить начальник ДПІ у Тячівському районі Бобрушко І.М.


15.00 – зустріч начальника Хустської ОДПІ Русняка М.М. та завідувача сектору масово-рояснювальної роботи та звернень громадян Хустської ОДПІ Работяги І.В. з колективом ПП “Леда-С” з питань діяльності ОДПІ, роз’яснення податкового законодавства, недопущення виплати заробітної плати в конвертах.



1 червня – вівторок


9.00–13.00 – особистий прийом громадян проводить начальник ДПІ в м.Ужгороді Бадида М.П.


10.00 – участь керівництва Берегівської ОДПІ у заходах, присвячених Міжнародному дню захисту дітей.


10.00 – зустріч керівництва ДПІ у Виноградівському районі та голови профкому Козак О.В. з вихованцями Виноградівського дошкільного навчального закладу інтернатного типу з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.


10.00 – виїзний прийом громадян начальника ДПІ у Міжгірському районі Терелі М.М. в с.Новоселиця.


10.00 – тренінг з бухгалтерами підприємств та СГД-фізичними особами щодо порядку подання податкової звітності та виправлення самостійно виявлених помилок в електронному вигляді проведе начальник ВІПО Р та ОПП ДПІ у Міжгірському районі Юдін Є.В.


10.00 – начальник Мукачівської ОДПІ Кріль І.М. візьме участь у святкуванні Міжнародного дня захисту дітей в Мукачівському дитячому будинку-інтернаті.


10.00 – участь заступника начальника Ужгородської МДПІ –начальника Перечинського відділення Ліуша Б.М. у засіданні районної комісії при Перечинській РДА з питань забезпечення своєчасності та повноти сплати податків до бюджетів усіх рівнів, погашення заборгованості із заробітної плати та інших соціальних виплат.


10.00-11.00 – начальник Свалявської МДПІ Лендєл Г.Д. відвідає обласний Будинок дитини з нагоди 30-річчя від дня його заснування та Міжнародного дня захисту дітей.


10.00-12.00 – особистий прийом громадян проводить начальник відділу масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА у Закарпатській області Васкова Еріка Золтанівна.


10.00–13.00 – особистий прийом громадян проводить начальник ДПІ у Іршавському районі Петровський Л.І.


12.00 – участь заступника начальника Ужгородської МДПІ – начальника Перечинського відділення Ліуша Б.М. та провідних фахівців відділення у проведенні заходів, присвячених Міжнародному Дню захисту дітей.


12.00 – вручення грамот та призів переможцям районного конкурсу “Податки очима дітей-2010” заступником начальника Свалявської МДПІ – начальником Воловецького відділення Ківковичем М.Ю.


12.00 вручення грамот та призів переможцям районного конкурсу “Податки очима дітей-2010” заступником начальника В.Березнянського відділення Ужгородської МДПІ Свалявчиком М.М.


14.00-15.00 – виїзний прийом громадян та зустріч начальника відділу оподаткування юридичних осіб Попович К.А. та начальника відділу оподаткування фізичних осіб ДПІ у Виноградівському районі Ціцей Г.П. з активом та громадою с.Чорнотисів з питань наповнення місцевого бюджету, легалізації підприємницької діяльності, сплати земельного податку та зміни індексації ставок земельного податку на 2010 рік.


14.00-16.00 – особистий прийом громадян проводить начальник відділу контролю за відшкодуванням ПДВ ДПА у Закарпатській області Касич Ганна Василівна.


14.00–18.00 – особистий прийом громадян проводить перший заступник начальника ДПІ у Тячівському районі Крічфалушій І.І.


14.30 – урочисте нагородження переможців І етапу конкурсу „Податки очима дітей” в актовому залі ДПІ в м.Ужгороді.


15.00 – урочисте привітання в Свалявській МДПІ переможців районного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості “ Податки очима дітей-2010”.



2 червня –середа


9.00 – начальник ДПІ в м.Ужгороді Бадида М.П. проведе зустріч з головним редактором газети „Ужгород” Галас М. з питань підготовки матеріалу на податкову тематику.


9.00–10.00 – участь завідувача сектору масово-роз”яснювальної роботи та звернень громадян Берегівської ОДПІ Бідзілі М.Е. у роботі комісії дозвільного офісу при Берегівській РДА з питань роз”яснення податкового законодавства для новостворених СПД.


9.00–13.00 – особистий прийом громадян проводить перший заступник начальника ДПІ в м.Ужгороді Чухрай О.І.


10.00- зустріч керівництва та провідних фахівців ДПІ у Виноградівському районі з керівниками бюджетоутворюючих підприємств міста та району з питань діяльності інспекції, виконання планово-прогнозних показників, вишукування додаткових джерел та забезпечення своєчасності та повноти надходжень податків та зборів до бюджету у 2 кварталі 2010 р. та з питань централізованого приймання податкової звітності ДПА України.


10.00.-12.00 – особистий прийом громадян проводить заступник начальника – начальник відділу податкового контролю юридичних осіб Свалявської МДПІ Таліян О.І.


10.00-12.00 – особистий прийом громадян проводить заступник голови ДПА у Закарпатській області Бутенко Микола Григорович.


11.00 – зустріч начальника ДПІ у Іршавському районі Петровського Л.І. з Іршавським міським головою, депутатами, громадським активом Іршавської міської ради з питань пошуку додаткових джерел виконання доходів бюджету міста, обліку землі та плати за землю, легалізації підприємницької діяльності та найманої робочої сили та інших питань співпраці ДПІ з місцевим самоврядуванням м. Іршава.


11.00–12.00 – семінар-тренінг з новоствореними платниками податків за участю державного податкового інспектора сектору масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян Ужгородської МДПІ Рішко І.В. з питань державної реєстрації, сплати податків та подання звітності.


14.00 – зустріч заступника начальника-начальника відділу оподаткування фізичних осіб ДПІ у Міжгірському районі Клевець О.М. з СГД – фізичними особами з питань роз’яснення змін, передбачених Законом України “Про Державний бюджет України на 2010 рік”, легалізації найманих працівників та недопущення виплати заробітної плати у “конвертах”.


14.00–16.00 – особистий прийом громадян заступником начальника Ужгородської МДПІ Діброва І.П. (В.Березнянське відділення Ужгородської МДПІ).


14.00–16.00 – сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» з питань реєстрації та зняття з обліку платників податків з старшим державним податковим інспектором В.Березнянського відділення Ужгородської МДПІ Чехом Анатолієм Миколайовичем за тел.2-11-42.


14.00-16.00 – сеанс телефонного зв’язку “гаряча лінія” за тел.2-34-50 із головним державним податковим інспектором Перечинського відділення Ужгородської МДПІ Бречко В.В. з актуальних питань нарахування та сплати та орендної плати за землю в 2010 році.


14.00–16.00 – сеанс телефонного зв’язку “гаряча лінія” за тел. 4-32-20 з начальником Хустської ОДПІ Руснаком М.М. з питань легалізації найманих працівників та недопущення виплати заробітної плати в “конвертах”.


14.00–16.00 – сеанс телефонного зв’язку „гаряча лінія” за тел. 44-17-28 із завідувачем сектору адміністрування майнових податків ДПІ в м.Ужгороді Олексиком І.І. з питань сплати податку з власників транспортних засобів та інших самохідних машин та механізмів у 2010 році.


14.00-16.00 – особистий прийом громадян проводить начальник юридичного управління ДПА у Закарпатській області Рогаль Олександр Олександрович.


14.00-18.00 – особистий прийом громадян проводить заступник начальника ДПІ – начальник відділу погашення прострочених податкових зобов’язань ДПІ у Виноградівському районі Харчук П.І..


14.00-18.00 – особистий прийом громадян проводить заступник голови ДПА у Закарпатській області Гопа Олександр Михайлович.


15.00-16.00 – сеанс телефонного зв’язку “гаряча лінія” за тел. 2-40-27 з начальником відділу контролю за фінансовими установами та операціями у сфері ЗЕД Мукачівської ОДПІ Авдіюк Н.Ю. з питань порядку здійснення зовнішньоекономічної діяльності суб’єктами господарювання.


15.00–18.00 – особистий прийом громадян проводить заступник начальника ДПІ в м.Ужгороді Сарай Ю.Ю.


15.00-18.00 – особистий прийом громадян проводить перший заступник начальника Берегівської Моца Е.М.



3 червня – четвер


10.00-12.00 – особистий прийом громадян проводить завідувач сектору апеляцій ДПА у Закарпатській області Міхайлянц Наталія Едуардівна.


10.00-13.00 – особистий прийом громадян проводить заступник начальника Свалявської МДПІ-начальник Воловецького відділення М.Ю.Ківкович.


11.00 – cемінар з новоствореними СГД – фізичними особами Міжгірського району з актуальних питань оподаткування доходів фізичних осіб, отриманих від здійснення підприємницької діяльності проведе старший державний податковий інспектор масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян районі ДПІ у Міжгірському Беля Н.І.


11.00 – тематичний семінар для платників податків Виноградівського району за участю провідних фахівців ДПІ у Виноградівському районі, на тему: “Актуальні питання легалізації підприємницької діяльності, найманої робочої сили. Відповідальність СПД за ухилення від сплати податків та виплати заробітної плати найманим працівникам в “конвертах” та щодо проведення конкурсу на найкращий лозунг-заклик для своєчасної та повної сплати податків і зборів до бюджету.


12.00 – урочисте нагородження переможців районного та лауреатів регіонального конкурсів дитячої творчості „Податки очима дітей – 2010” в актовому залі ДПІ у Іршавському районі.


14.00 – зустріч провідних фахівців ДПІ у Виноградівському районі з СГД – фізичними особами з питань роз’яснення змін, передбачених Законом України “Про Державний бюджет України на 2010 рік”, сплати земельного податку та зміни щодо індексації ставок земельного податку на 2010 рік.


14.00 – зустріч начальника Мукачівської ОДПІ Кріля І.М. з керівництвом ТОВ “Укрпромінвест-Мукачево” з питань виявлення шляхів збільшення надходжень платежів до бюджетів, своєчасної та в повному обсязі сплати податків, актуальних питань подання звітності з ПДВ в електронному вигляді та недопущення виплати заробітної плати “в конвертах”.


14.00 – в.о.начальника відділу масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПІ в м.Ужгороді Сушко А.А. проведе міні-семінар з новоствореними СГД-фізичними особами м.Ужгорода.


14.00-16.00 – особистий прийом громадян проводить заступник начальника Ужгородської МДПІ-начальник Перечинського відділення Ліуш Б.М.


14.00-16.00 – сеанс телефонного зв’язку “гаряча лінія” за тел. 2-34-28 з заступником начальника Берегівської ОДПІ Дудашом П.П. з актуальних питань оподаткування СГД-фізичних осіб.


14.00-18.00 – особистий прийом громадян проводить голова ДПА у Закарпатській області Іванчо Василь Васильович.


15.00 – зустріч начальника Ужгородської МДПІ Триндяка Т.М. з журналістами з нагоди професійного свята – Дня журналіста.



4 червня – п’ятниця


10.00 – тренінг з новоствореними суб’єктами господарювання Іршавського району з питань оподаткування та подання звітності проведе завідувач сектору сектору масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПІ у Іршавському районі Веждел І.І.


10.00 – перший заступник начальника ДПІ в м.Ужгороді Чухрай О.І. проведе зустріч з трудовим колективом ТОВ „Твінс” з питань повноти та своєчасності сплати податків до бюджетів усіх рівнів, недопущення виплат зарплати „в конвертах”.


10.00-12.00 – особистий прийом громадян проводить начальник організаційно-розпорядчого відділу ДПА у Закарпатській області Дзісяк Тетяна Миколаївна.


11.00 – сеанс телефонного зв’язку “гаряча лінія” із заступником начальника-начальником відділу оподаткування фізичних осіб ДПІ у Міжгірському районі Клевець О.М з питань правильності ведення книги обліку доходів та витрат СГД – фізичних осіб, які застосовують спрощену систему оподаткування та змін, передбачених Законом України “Про державний бюджет України на 2010 рік”.


11.00 – зустріч заступника начальника Мукачівської ОДПІ-начальника управління оподаткування фізичних осіб Скальського Є.В. та завідувача сектору масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян Мукачівської ОДПІ Червак Н.І. з редакторами газет “Мукачево” та “Мукачівська Ратуша” з нагоди професійного свята – Дня журналіста.


11.00 – зустріч заступника начальника Ужгородської МДПІ – начальника Перечинського відділення Ліуша Б.М. та провідних фахівців відділення із споживчими товариствами району з актуальних питань податкового законодавства, повноти та своєчасності сплати податків до бюджетів усіх рівнів, недопущення виплати заробітної плати “у конвертах”, легалізації найманої робочої сили, подання звітності в електронному вигляді.


12.00 – зустріч начальника ДПІ у Іршавському районі Петровського Л.І. з колективом редакції районної газети „Нове життя” з нагоди професійного свята – Дня журналіста.


12.00 – зустріч першого заступника начальника ДПІ у Виноградівському районі Жибака Р.М. з керівництвом громадської організації “Партнер” з питань обговорення шляхів вдосконалення податкового законодавства, актуальності питання легалізації найманої робочої сили, роз’яснення змін, передбачених Законом України “Про Державний бюджет України на 2010 рік”, централізованого приймання податкової звітності ДПА України.


14.00 – участь голови ДПА у Закарпатській області Іванчо В.В. та начальника відділу масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА у Закарпатській області Васкової Е.З. у відзначенні професійного свята – Дня журналіста (м. Ужгород, пл. Театральна, приміщення театру ляльок).


14.00 – в.о.начальника відділу масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПІ в м.Ужгороді Сушко А.А. проведе семінар в Ужгородському фонді зайнятості.


14.30. – засідання Громадської ради при ДПІ у Тячівському районі з питань діяльності інспекції, подання звітності в електронному вигляді, аналізу звернень громадян, питань роз’яснення змін, передбачених Законом України “Про Державний бюджет України на 2010 рік”, спільних заходів щодо легалізації підприємницької діяльності та найманої робочої сили та недопущення виплат заробітної плати у “конвертах”.


14.00-15.00 – сеанс телефонного зв’язку “гаряча лінія” за тел.2-41-71 з начальником відділу оподаткування юридичних осіб Свалявської МДПІ Фільо О.Ю. з питань нарахування та сплати земельного податку та орендної плати за землю в 2010 році.


14.00-16.00 – особистий прийом громадян проводить начальник відділу прострочених податкових зобов’язань ДПА у Закарпатській області Боднар Алла Анатоліївна.


15.00 – зустріч завідувача сектору масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян Хустської ОДПІ Работяги І.В в художній студії Ласло Гайду з нагоди відзначення лауреата – переможця районного рівня Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості “Податки очима дітей – 2010”.


15.00 – зустріч першого заступника начальника Берегівської ОДПІ Моци Е.М. з колективом ТОВ “Оперейшн Юкрейн” з актуальних питань податкового законодавства та недопущення виплати заробітної плати “в конвертах”.

clipnews