Берегівська міська рада прийняла бюджет міста на 2010 рік

Роботі сесії передувала копітка праця депутатів міськради у постійних комісіях та президії, на якій детально розглянуті та обговорені з десяток проектів рішень, які планувались включити до порядку денного.

На початку сесії народні обранці виступили із зверненнями стосовно проведення катального та поточного ремонту доріг в м.Берегово.

Відтак одноголосно ухвалено найголовніший фінансовий документ міста – бюджет на 2010 рік. Ним, зокрема, законодавці затвердили загальний обсяг доходів міського бюджету на поточний рік у сумі 59460,1 тис. грн. Обсяг доходів загального фонду бюджету визначений у сумі 53875,0 тис. грн. Цим же рішенням виділено субвенції з державного бюджету на виплату допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства і дітям інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям, на надання пільг та житлових субсидій, оплату за електроенергію, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати тощо. Ухвалені також рішення “Про затвердження Титульного списку по утриманню та ремонту місцевих доріг на 2010 рік за рахунок спеціального фонду та видатків по ліквідації забруднення навколишнього середовища”, “Про затвердження Титульних списків по видаткам на розвиток міста на 2010 рік”.

Прийнято Програму мобілізаційної підготовки Берегівської міської ради та внесено зміни до вже діючої Програми “Турбота” щодо посилення соціального захисту малозабезпечених категорій громадян.

На пленарному засіданні депутати вирішили присвоїти звання “Почесний громадянин м. Берегово” (посмертно) заслуженому тренеру збірної України по гандболу Йосипу Зубко.

Надія Сарана, Закарпатська обласна рада

admin