Фонд Конрада Аденауера на підтримку демократичного розвитку Закарпаття

Фонд також підтримує демократичні політичні партії України, їхні молодіжні організації, співпрацює з Верховною РадоюУкраїни,

Секретаріатом Президента України, місцевими державними адміністраціями, структурами політичних партій, неурядовими організаціями, університетами, аналітичними центрами.

Основні напрямки роботи фонду в Україні: організація круглих столів, конференцій, подіумних дискусій та лекцій з метою ґрунтовного обговорення та політичного аналізу суспільно важливих тем. У рамках політичної освіти та надання консультацій фонд також влаштовує семінари, ділові ігри та тренінги, випускає книжки та серію публікацій «PolicyPapers», в яких презентуються результати дискусій та рекомендації щодо дій.

Важливою складовою роботи фонду є підтримка молодих політиків та обдарованих студентів. Саме тому фонд надає стипендії молодим науковцям, а також студентам, які закінчили курс бакалаврату й хотіли б продовжити навчання в Німеччині. Це стосується насамперед студентів, які студіюють у галузі політології, економіки, права, журналістики та європейських студій і добре володіють німецькою мовою.

Кожен може звернутися за детальнішою інформацією про діяльність фонду та стипендії до офісу, який знаходиться за адресою: вул. Шовковична, 10,кв. 4, 01021 Київ (представництво в Україні · Фонд Конрада Аденауера)^ за телефонами: +380 44 4927443, факс:+380 44 2537504, або ж надіслати листа на електронну скриньку: office@adenauer.kiev.ua.

За повідомленням
відділу зовнішніх зв’язків УжНУ

admin