Зірка серіалу Леся + Рома потрапив в аварію

Аварія сталася в неділю, 7 лютого, на Броварському проспекті. Джип Toyota, за кермом якої сидів Лаленков, їхав у бік станції метро Лісова, проте несподівано виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з Opel. Також в Opel врізався автомобіль Таврія, що їхав слідом за ним.

Відомо, що після зіткнення до лікарні потрапили троє потерпілих. Крім Дмитра Лаленкова травми отримали водій Opel і його пасажирка.

Мати актора розповіла газеті Блик, що у Лаленкова серйозних травм немає. Сам актор розповів, що через кілька днів його випишуть. “У сусідніх палатах лежать люди з куди більш важкими травмами”, – сказав артист.

Він також розповів свою версію аварії:

“Я перелаштовувався з правого ряду, але мене притиснула інша машина. Мої колеса потрапили в снігову кашу, і авто стало некерованим. Коли я зрозумів, що їду в бік дитячого майданчика, вивернув кермо, і так моя машина опинилася на зустрічній. З іншими учасниками ДТП ми все вже пояснили один одному і зла не тримаємо. Сподіваюся, скоро всі поправимося “, – сказав головний актор серіалу Леся + Рома.

За матеріалами: Блик

admin