Віталій Кличко пропонує об’єднатися навколо його політичної сили на майбутніх виборах мера Києва

Про це повідомив сам Кличко, коментуючи свою участь в наступних виборах мера Києва.

«Я готовий говорити про об’єднання зусиль для порятунку міста, яке сьогодні знаходиться в жахливому стані. З усіма, хто ставить перед собою ті ж цілі, ми можемо сідати за стіл переговорів», – заявив Віталій Кличко.

Політик відмітив, що саме Блок Віталія Кличка є найбільш системною та послідовною силою, котра декілька років поспіль перебуває в опозиції до нинішнього мера та не дає його команді остаточно розбазарити столичне майно.

«Поки інші сили змагаються в проголошенні політичних заяв, наш Блок робить усе можливе, аби захистити інтереси киян. Досить слів – потрібні реальні справи! Інакше «гречана більшість» й надалі матиме змогу грабувати Київ», – говорить лідер Блоку.

Віталій Кличко вважає, що сьогодні необхідно використати весь ресурс та потенціал кожної політичної команди, аби вийти з тієї складної ситуації, в якій опинився Київ та його мешканці.

«Столиці терміново потрібні реформи. Адже Київ поступово приходить до стану колапсу – транспортного, енергетичного, системи ЖКХ тощо. Якщо команда Черновецького й надалі буде керувати містом, найближчим часом серце Києва просто перестане битися», – сказав лідер Блоку Кличка.

Він додав, що Київ – не майданчик для експериментів політиків. «Бути мером Києва – значить працювати до сьомого поту і повернути довіру людей до столичної влади. Наш Блок знає, як вирішувати проблеми міста. Ми маємо чіткий план реформ у столиці. Нас підтримують кияни, і цього більш ніж достатньо, аби розраховувати на перемогу на виборах», – переконаний Віталій Кличко.

admin