Лист від «Mr Baloga is criminal», або як він «щиро» має нас за дурнів

Адже українці добре пам’ятають міжнародний скандал, коли екс-прем’єр Бельгії, голова Європейської народної партії пан Вільфред Мартенс публічно закинув українському президенту Віктору Ющенко, що голова його секретаріату : «Mr Baloga is criminal». Мало ймовірно, що ця фраза екс-прем’єра Бельгії потребує перекладу.

Однак як відомо Віктору Балозі вдається уникати зустрічі з Фемідою. Відбувається це виключно завдячуючи кумівським зв’язкам Балоги в правоохоронних структурах. Така його «недоторканість» подейкують обумовлена недалеким минулим. Від часу коли у Віктора Балоги в кишені знаходилося факсиміле самого гаранта.

Того самого факсиміле, яке красувалося на указах про призначення, присвоєння та нагородження високопосадовців. Звісно не одне лиш факсиміле впливало на прилаштування у крісла людей від яких залежала і залежить «недоторканість» завидівського братка. Про астрономічні суми за посаду писали практично всі українські ЗМІ.

Та повернімося до сьогоднішніх листів які отримали закарпатці.

Наш завидівський хлоп, який відомо без підказки не може зв’язати і двох слів, окрім: «ай зато», вирішив здивувати загал наявністю у нього аналітичних здібностей : « Аналізуючи останні події, я дійшов до конкретного висновку: вибір-2010 – це вибір, якому Закарпаттю бути наступні роки. І справа тут не в кандидатах на найвищу посаду в країні, значно важливіше інше – хто реально стоїть за ними.»

Відчуваєте яка глибина думки.

Звичайно в умінні інтригувати Балога справді наділений злочинним талантом. Його навіть можна зарахувати до справжніх майстрів бізнесового і політичного «кидання» партнерів. Однак, що у нинішній спробі грати аналітика хотів сказати нам Віктор Балога так і не зрозуміло. Чи хто за ким стоїть ?

Чи можливо для того, щоб ми задали собі питання: для чого власне жадібний Балога витратився на листи? Або чиї ж часи правління кожен закарпатець пам’ятає як найбрудніші ?

Чи можливо пан Балога має нас за деградованих дурнів котрі вже забули, що саме Балога фінансував і організовував брудні провокації на Закарпатті у 2004 ?

Хіба не Віктор Балога називав Віктора Януковича злочинцем – представником банди донецьких якими «помаранчеві» вже лякали дітей вдома.

Звісно кожному закарпатцеві добре відома брехливість Віктора Балоги, мали таке нещастя за роки переконатися в цьому.

Хто із нас краян, нині може повірити у щирість Балоги, який палко закликає нас проголосувати за Віктора Януковича виключно із міркувань, що то на краще для нас. Бреше пан Балога, це краще для нього, а тому голосуючи за Віктора Януковича нас закарпатців змушують голосувати за балогівську мафію, яка вже десятки років нас грабує.

Цікавим є і той факт, що листи із закликами Віктора Балоги голосувати за Януковича не підписані. Там просто стоїть на всяк випадок факсиміле – «щирого земляка» Віктора Балоги.

То ж коли мукачівський браток брехав нам щиро – у 2004 чи зараз у 2010.

admin