БЮТ: сьогодні Аня Януковича на дебати не пустила, а завтра Ахметов в туалет не відпустить

Віктор Янукович, відмовившись прийти сьогодні на теледебати з Юлією Тимошенко, у котрий раз довів, що він слабак, заявив депутат від БЮТ Володимир Філенко.

“Це ніщо інше, як втеча з поля бою. Здоровий і грізний з вигляду Янукович у котрий раз продемонстрував, що він не мужик, а найзвичайнісінький слабак. Очевидно, у нього вже давно присутні психічні розлади, тому що в минулій передвиборній кампанії він падав від курячого яйця, а в цій – тікає від слабкої жінки”, – заявив Філенко.

За його словами, немало виборців Януковича будуть розчаровано його відмовою дебатувати з Юлією Тимошенко. “Вони в черговий раз побачать, що Віктор Федорович слабка, безвольна людина, якої пропихують у владу олігархічні клани”, – сказав Філенко.

“Сьогодні його Аня на дебати не пустила, а завтра Ахметов в туалет не відпустить”, – відзначив Філенко.

На його думку, ради оточення Януковича не йти на дебати – це своєрідна страховка від його неписьменності і невихованості.

“Його соратник Герман, очевидно, шалено боїться, що Віктор Федорович у котрий раз бовкне якусь дурість про Ахметову, Гулак-Артьомовського або українського поета Чехова, а їй потім доведеться його щосили відмазувати перед країною”, – відзначив Філенко.

“Таким чином, Партія регіонів вирішила не пускати зайвий раз свого лідера в маси, а заховати і прикрити його на час виборів”, – додав нардеп.

Як повідомлялося, Лідер Партії регіонів не братиме участь у сьогоднішніх передвиборчих дебатах з прем’єр-міністром Юлією Тимошенко.

Нагадаємо, теледебати мають відбутися увечері в понеділок, 1 лютого. Тимошенко вже заявила, що прийде на них, незалежно від присутності там свого опонента.

Раніше нардеп від ПР Ганна Герман вже кілька разів оприлюднювала відмову Януковича взяти участь у дебатах із Тимошенко.

Водночас прем’єр вважає, що дебати суттєво вплинуть на результат виборів. Раніше небажання Януковича прийти на теледебати Тимошенко називала боягузством.

За матеріалами: tsn.ua

admin