Балога «ламає» бюджетників

Як водиться у мукачівських братків заступник голови обласної держадміністрації відверто і цинічно «плював» на Закон. Знахабнілий високопосадоввець відкритим текстом наказав людям у білих халатах 7 лютого обовязково голосувати за Віктора Януковича. І не лише самим віддати голос за регіонального кандидата від «Єдиного Центру». Очманілим від такого політичного амплуа – кандидата в Президенти України Віктора Януковича завидівський Іванко пояснив. На днях між лідером Партії регіонів та Віктором Балогою підписано угоду про співпрацю.

Оскільки одним із пунктів угоди є збереження статусу-кво в обласній владі, тому голосування всіх бюджетнків краю за Віктора Януковича стає умовою подальшої долі присутніх на зібранні. На фоні такої вказівки досить кумедно виглядала репліка Івана Балоги стосовно підтримки медицини як найважливішого пріоритету у виборчій програмі кандидата Януковича.

Тож, як бачимо, брати Балоги не змінюють своєї тактики, нехтуючи законом, продовжують «переламувати» підконтрольних працівників бюджетної сфери змушуючи голосувати за пролонгацію влади мукачівського клану на Закарпатті як їм пообіцяв Віктор Федорович.

admin