Телепузиків створювали під кокаїном

Керівництво дитячої редакції британської телерадіокорпорації ВВС заохочувало своїх співробітників вживати кокаїн та героїн.

Як розповіла в інтерв’ю колишній продюсер телеканалу Children’s ВВС Сара Грем, більшість дитячих телепередач на каналі (відомому створенням знаменитих “Телепузиків”) були породженням наркотичних фантазій їхніх авторів.

За словами Грем, керівництво чудово знало про практику вживання наркотиків на робочому місці. Але не тільки не забороняло це, але й заохочувало, сплачуючи премії за “нестандартне мислення”.

Грем заявила, що колеги запропонували їй спробувати кокаїн в перший же робочий день на новому місці, після чого це стало звичайною справою, разом з вживанням крека і героїну.

“Те, що в інших місцях сприймалося б як неприпустима поведінка, на ВВС вважалося проявом творчого генія і неординарності”, – зазначила вона.

Грем наголосила, що відкрита та екстраординарна поведінка багатьох зірок та телеведучих під час передач є саме ознакою схильності до нелегальних субстанцій, а не творчої геніальності.

admin