Звернення міського голови Ужгорода, народного депутата України IV скликання Сергія Ратушняка до українського народу

Події, які творяться останнім часом навколо моєї особи, змушують мене звернутися до громадян України, оскільки політичні спекуляції досягли такого масштабу, що можуть поставити Україну на грань широкомасштабного соціального вибуху.

Нагадую, що як голова міської громади, я виступив проти сваволі у громадських місцях платних найманців одного із кандидатів у президенти. Я виходив із того, що виборча кампанія офіційно ще не розпочалася і що на сьогоднішній день не існує офіційних кандидатів, тому засмічення обласного центру макулатурою сумнівного походження шкодить елементарному порядку у густонаселеному місті. Більш того, нелегальні мільйонні тиражі, тисячі наметів Яценюка, встановлені без усіляких дозволів, продовжують безкарно і нахабно діяти на всій території України, провокуючи таким чином справедливе обурення свідомих громадян. Підтвердженням цього, – десятки зносів наметів і конфліктів по всій території України.

Однак, мої заходи, які є нічим іншим, як проявом свідомої громадянської позиції, були подані як боротьба із кандидатом у президенти єврейського етнічного походження, а відтак – як боротьба в його особі проти євреїв України.

Із смітника історії було витягнуто жупел антисемітизму, який продажні засоби масової інформації роздули із банального вуличного провінційного конфлікту. Причому робилося це за відомими історичними аналогіями часів Богдана Хмельницького чи Симона Петлюри.

Зі всією рішучістю заявляю, що я, як і абсолютна більшість моєї нації, толерантно ставлюся до представників інших національностей, в тому числі, і євреїв, які населяють Україну.

Більше того, я, як міський голова, наполегливо добиваюся, щоб в Ужгороді було повернуто для місцевих євреїв синагогу, яка стала філармонією при комуністах.

Хочу також нагадати, що мене неодноразово обирали міським головою і членом українського парламенту мешканці Ужгорода, який за етнічною багатоманітністю займає перше місце серед обласних центрів України. Тому запідозрити мене в антисемітизмі чи ксенофобії – це звалювати із хворої голови на здорову.

Разом з тим, я не буду приховувати свого глибокого переконання, яке водночас є доконаним фактом, що громадянин Яценюк є на цих виборах ставлеником таких олігархів, як Пінчук, Фірташ, Коломойський, Червоненко, Рабинович. І не моя вина, що усі ці найбагатші українські мільярдери – єврейського походження.

Я з глибокою повагою ставлюся до громадян України єврейського, як і будь-якого іншого, етнічного походження. Усі вони – рівні перед Конституцією України, як і належиться цивілізованій європейській державі.

Але, коли ми говоримо, що 80 відсотків національних багатств України належать кільком родинам, то це – саме родини пінчуків, коломойських, фірташів, червоненків, рабиновичів.

Вони забезпечили собі економічне панування над Україною, а тепер прагнуть ще й довічного царювання політичного, знахабніло пхаючи у президенти свого годованця Яценюка.

І я вголос сказав про це, хоча ця гірка правда відома кожному простому, чи, як каже В.Ющенко, маленькому українцеві.

Як стало мені відомо, за це масони винесли мені вирок – арештувати, посадити у камеру і фізично знищити.

В хід пущено колосальні гроші на підкуп найвищих посадовців, керівників правоохоронних органів, слідчих, я вже не кажу про журналістів. Масони виходять з того, що вони повинні жорстоко покарати Ратушняка, щоб це стало наукою для інших, щоб завтра не стало таких, як Ратушняк, мільйонів українців, які не будуть далі терпіти і мовчати, підкорившись своєму кріпацькому, рабському становищу.

У своїй знахабнілості вони мають нас за бидло і вважають, що можуть робити з нами, що завгодно. Вкрадені мільярди залили їм очі, і вони не розуміють, що граються з вогнем. Із великим вогнем!

Вони жорстоко помиляються. Бо якщо вони здійснять розправу наді мною, завтра підніметься окупована ними уся Україна. І помаранчева революція виявиться безневинною витівкою на галявині, солодкою квіткою в порівнянні із отруйними ягодами, які доведеться пожирати саме їм.

Я попереджую Пінчука, Фірташа, Коломойського, Червоненка, Рабиновича, що саме вони будуть нести відповідальність за наслідки розправи наді мною. Жертвами їхньої сваволі та їхніми заручниками, стануть, перш за все, прості євреї, як живуть тут, а не у Швейцарії чи Ізраїлі. Вони, як і ми, прості українці, пограбовані до нитки масонським олігархатом. Я попереджую: схаменіться, бо лихо вам буде! А що буде далі – читайте у нашого пророка Тараса, який суворим бронзовим поглядом дивиться на вас з високих постаментів у містах і селах України. Сьогодні ви кинете за грати Сергія Ратушняка! Але ви не кинете у ярмо усю Україну, яка вас, ненаситних п’явок, скине зі свого, хоч і ослабленого вами, але могутнього тіла.

Слава Україні!

admin