Ужгородські митники пропустили нову контрабанду. Знову з подачі керівництва?

19 липня, по третій годині ночі, словацькі митники затримали українську вантажівку з львівськими номерами (ВС 5993 В), у якій “сканер” вирахував контрабандні сигарети. Всього було виявлено понад 160 ящиків сигарет.

Вантаж був задекларований як “дрова листяних порід, колоті”. У вантажівці дійсно були дрова, запаковані у спеціальні сітки. Всього 18 піддонів. А в кожному піддоні було заховано по 9 ящиків сигарет.

Звичайно, що просто так такий вантаж ужгородську митницю не пройшов би і тут, скоріше за все, також вантаж отримав “зелене світло” з подачі керівництва митниці.

До слова. Керівник Ужгородської митниці Михайло Порада, напевно, не розуміє, що грається з вогнем. Як відомо, ще в жовтні минулого року він не склав відповідний іспит і не міг бути призначеним на посаду керівника митниці. Після іспиту він і дійсно три місяці пропрацював на Виноградівській митниці, але потім (не без допомоги клану Балог, який поповнює свій статок і з контрабанди), Порада якимось дивом потрапляє на керівну посаду Ужгородської митниці. І вже тут у нього повністю розв’язалися руки…

admin