В Ужгороді уточнюються списки громадян, які мають право взяти участь у референдумі

Формування списку здійснюється на принципово новій основі відповідно до вимог чинного законодавства. Саме тому надзвичайно важливим є процес уточнення списку, перевірки правильності внесення інформації до бази даних.


У зв’язку з цим звертаємося з проханням щодо необхідності участі кожного громадянина міста у процесі уточнення даних, внесених до списку.


Згідно з чинним законодавством, кожен мешканець м. Ужгорода має право ознайомитися з цим списком, перевірити правильність внесених до нього відомостей і в разі необхідності звернутися до відділу ведення Державного реєстру виборців із заявою про внесення змін, уточнень та доповнень до списку виборців або з інформацією про осіб, які постійно не здатні пересуватися у зв’язку з інвалідністю або віком.


Ознайомитися зі списком громадян, які мають право брати участь у референдумі 7 грудня 2008 року, можна з 3 листопада 2008 року щодня, крім суботи та неділі, в приміщенні міської ради (каб. 236, 237) за адресою: м. Ужгород, пл. Поштова, 3. Наявність паспорта для уточнення списків обов’язкова.

admin