У області новий головний освітянин

Заступник голови облдержадміністрації висловив сподівання на вирішення тих проблем, які є сьогодні в галузі. Він також привітав новопризначеного керівника, побажавши йому успішної роботи.
У свою чергу, Михайло Мотильчак визначив основні завдання, над якими буде працювати управління. Це, зокрема, підвищення якості освіти, розвиток мережі шкільних та дошкільних навчальних закладів. Він також заявив, що сподівається насамперед на підтримку великого колективу освітян краю.

Довідка: Михайло Андрійович Мотильчак народився 17 жовтня 1956 року у с. Ракошино Мукачівського району. У 1979 році закінчив Ужгородський державний університет за спеціальністю „математика”. З 1979 до 1988 року працює вчителем у школах Мукачівського району. З 1986 до 1988 року – заступник завідуючого відділу освіти райвиконкому. З 1988 до 2005 року -– вчитель, директор Ракошинської середньої школи. З 2005 до 2006 року працює на посаді начальника відділу освіти Мукачівської РДА. Цього ж року призначений заступником голови Мукачівської РДА. З 2007 року працює на посаді першого заступника начальника управління освіти і науки облдержадміністрації.

admin