З початку року на Закарпатті від пожеж загинуло 34 людини

Тільки прямі матеріальні збитки від них склали 10 тисяч гривень. Вогонь пошкодив господарську споруду та гараж. Неправдивих викликів оперативно-рятувальної служби не зафіксовано.

Сьогодні найбільш складна пожежна обстановка у Рахівському районі та на Виноградівщині, де виникло п’ятдесят відсотків всіх загорянь минулого тижня. Найчастіше пожежі виникали через короткі замкнення електромереж та дитячих пустощів з вогнем, від цих причин сталося 38 відсотків всіх загорянь.
З початку року в нашому краї вже сталося 450 пожеж, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 3 мільйони 654 тисячі гривень. На пожежах загинуло 34 людини, ще 19 дорослих та одна дитина були травмовані. Під час гасіння пожеж врятовано 34 дорослих та 2 дітей. ГУ МНС в Закарпатській області закликає закарпатців бути обережними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.
Найтепліше впродовж минулої доби було у районі міст Ужгород та Хуст (+23°С), найхолодніше вночі в районі села Нижній Студений (+3°С). Опадів за минулу добу не зафіксовано.
Найтепліше 01 вересня в Ужгороді було зафіксовано в 1992 році (+32°С), найхолодніше – в 2008 році (+7°С).

Центр пропаганди ГУ МНС України в Закарпатській області

admin