Антологія єцівської брехні, або правда про „Живий ланцюг” у Закарпатті

„Понад 20 тисяч закарпатців (за попередньою оцінкою) взяло участь в акції „Єднаймо Україну!”, яка відбулася у п’ятницю, 12 вересня.
Організували захід політичні сили „Єдиний центр”, „Наша Україна”, Українська народна партія, Всеукраїнське об’єднання „Свобода” та численні громадські організації.
Таким чином закарпатці висловили свою однозначну підтримку дій Президента України Віктора Ющенка.
Однією з причин того, що об’єднало людей, змусило їх вдатися до такої акції і рішуче висловити свою позицію, стало неприйняття позиції Блоку Юлії Тимошенко, члени якої намагаються створити у парламенті разом з Партією регіонів та компартією нову прокремлівську більшість. Людей глибоко обурює те, що керівництво БЮТ маніпулює думкою людей для виправдання свого союзу з Партією регіонів та комуністами. Фракція БЮТ у Верховній Раді союзом із ПР та КПУ зрадила, а згодом знищила коаліцію. Президент же залишається прихильником демократичної коаліції, на принципах обох політичних сил. Однак, якщо одна з них буде і надалі розігрувати неукраїнський сценарій, вибори стануть єдино чесною відповіддю на таку політику.


Над рядами учасників акції майорять державні прапори, люди співають Гімн України. Вибір національно свідомих закарпатців однозначний: вони підтримують ідею єдності і територіальної цілісності Української держави і виступають за об’єднання політичних сил навколо Президента. Про це свідчать і лозунги: „Коаліція БЮТ – ПР – зрада”, „Ні комуністичному реваншу!”, „Ганьба зрадникам України!”, „Україна в небезпеці”, „Ганьба кремлівським холуям!”.


Що ж відбувалося насправді? Бажаючі можуть переконатися проглянувши відеоролик та зробити власні висновки.



Clipnews.info



Живий ланцюг” у Закарпатті та правда про те, що відбувалося у відео ролику

admin