Закарпатці зможуть “посмакувати” жіночими грудьми через Інтернет

Центр розвитку родини “Калейдоскоп” вперше на Закарпатті проводиться конкурс серед молодих мам, що здійснюють годування малюків грудьми. Проведення конкурсу присвячене Всесвітньому Тижню підтримки годування дітей грудьми.
Фотографії будуть розміщені на сайті Центру розвитку родини “Калейдоскоп” http://www.kaleydoskop.org.ua/
Правила подачі заявок на участь:
Як подати заявку: Для подачі заявки необхідно відправити лист на e-mail:
1. info@kaleydoskop.org.ua (ця адреса e-mail захищена від спам-ботів), щоб побачити її, у Вас повинен бути включений Java-Script
2. У темі листа вказати: На конкурс “Краща в світі циця!”.
3. У доданому файлі додати конкурсні фотографії.
4. Подати інформацію до фоторгафіям
a. Ім’я і прізвище Учасника.
b. Ім’я і прізвище автора фотографій.
c. Коментарі до фотографій.
Вимоги до подачі фотографій:
Розмір фотографії не більше 600 пікс по довгій стороні, не більше 100 кб, не більше 2 фото кожної дитини від одного учасника.
На фотографії – дитина і циця (фото мами, годуюча грудьми)
До участі в конкурсі не приймаються фотографії що суперечать законодавству України і (або) суперечать загальноприйнятим нормам моралі.
Як оцінюватимуться фотографії:
Фотографії оцінюватимуться шляхом голосування відвідувачами сайту Центру розвитку родини “Калейдоскоп”. http://www.kaleydoskop.org.ua/
Положення про участь і учасників конкурсу:
У конкурсі можуть взяти участь:
У конкурсі беруть участь всі охочі, такі, що проживають на території України.
У конкурсі не беруть участь:
Співробітники компанії Центру розвитку сім’ї “Калейдоскоп”, близькі родичі співробітників.
Переможців конкурсу чекають цікаві призи.
Авторські права:
Здійснюючи реєстрацію як учасника конкурсу, Автор приймає наступні умови: виняткові права на використання фотографічного твору, представленого для участі в конкурсі, належать особі, чиї ініціали вказані як автор конкретної фотографії.
Організаторам надаються невиняткові права на використання фотографії (і всі вхідні в його склад частини), а також на використання інформації про Автора будь-яким способом в цілях проведення конкурсу, для інформування громадськості про його проведення і підсумки, а також для публікації фотографії, що зайняла призове місце, в друкарських і електронних виданнях.
При публікації фотографії Організатори указують поряд з фотографією повне ім’я Автора. Права передаються на безвідплатній основі без обмеження терміну і території використання. Інші особи не мають права використовувати розміщені на сайті www.kaleydoskop.org.ua фотографії будь-яким чином, повністю або частково, поширювати, розмножувати, відтворювати без попередньої згоди Авторів і Організаторів
Автор фотографії гарантує, що при його створенні не були порушені інтелектуальні або інші права третіх осіб, а також що надання фотографії для участі в конкурсі (включаючи надання прав на його використання) не приведе до порушення прав третіх осіб, режиму конфіденційності. Організатори не несуть відповідальності за можливе порушення авторських прав правовласників у разі неуявлення авторами інформації про авторські права на представлені фотографії. Організатори не передають права на публікацію фотографій іншим фізичним або юридичним особам. У разі пред’явлення Організаторам, або спонсорам претензій з боку третіх осіб у зв’язку з передачею прав і/або подальшим використанням фотографій відповідно до умов конкурсу, а також у разі порушення Автором своїх зобов’язань, передбачених справжнім Положенням, Автор зобов’язується відшкодувати Організаторам, експертам конкурсу або інформаційним спонсорам відповідно всі збитки, понесені вказаними особами по пред’явлених претензіях або порушених гарантіях, протягом 30 днів з моменту звернення відповідної особи.
Для контактів:
Ужгород, вул. Швабська, 43
e-mail:info@kaleydoskop.org.ua
Телефон: 8(0312) 67-33-40
Факс:8(0312) 67-31-53

admin