Тимошенко перед відльотом з Ужгорода, пообіцяла в поточному році стовідсотково профінансувати на Закарпатті державну протипаводкову програму “Тиса”

В суботу, 2 серпня Тимошенко літала на вертольоті над Львівщиною та Закарпаттям. Щоправда у Львівський області вона затрималася надовго, що завадило закарпатським журналістам вдосталь з нею поспілкуватися. Ввечері прем’єрка ознайомилася з ходом відновлювальних робіт в селі Тересва Рахівського району та зазначила, що вона задоволена темпами відновлювальних робіт. “Я дуже задоволена поїздкою і тим, що побачила”, — зауважила Юлія Володимирівна. Того ж дня близько дев’ятої вечора прем’єр прилетіла до ужгородського аеропорту й виступила перед крайовою пресою з п’ятихвилинною прес-конференцією. Як повідомили clipnews.info колеги-журналісти, Тимошенко говорила те саме, що й завжди, мовляв, вона задоволена ходом відновлювальних робіт.
За інформацією Укрінформу, Тимошенко перед відльотом з Ужгорода, пообіцяла в поточному році стовідсотково профінансувати на Закарпатті державну протипаводкову програму “Тиса”.
Під час спілкування з журналістами голова Закарпатської облдержадміністрації Олег Гаваші заявив, що збитки від паводку цього року могли бути значно меншими, якби державна програма “Тиса” фінансувалася в повному обсязі.

Евеліна Гурницька, для clipnews.info
admin